Yabani köpekler yani sokaklarda yaşayan köpekler, hepsi kurtlardan kalma özellikleri üzerlerinde barındırırlar. Alan savunması, savunma, güçlü koku duyuları gibi. İnsanlarında kurtları, korunma ve bekçilik gibi şeylerden ötürü evcilleştirdiği söyleniyor.vahşi kurt popülasyonu içerisindeki bazı bireyler uysalken, bazı diğerleri bu tür bir fotoğrafın çekilmesinden önce oradaki herkesi parçalayacak kadar vahşi ve serttir. günümüzdeki köpekler ise insan eli ile uysal hale getirilmiş ilginç bir bilgi olmuş sağol dostum..
Ayrıca 1920 yılları gibi bir doktor tarafından bekçi bir köpek olarak geliştirilmiş. Günümüzde ise arama-kurtarma ekiplerinde kullanılıyor.Güzel Paylaşım ( bende dogo argentino besliyorum )
Öylesi ahlak yoksunu şerefsizler de çok oluyor. Çok dikkat edilmesi lazım.Benim köpeğimi çalamazlar suanda direk mahveder adamı bahçeye yabancı girince deli gibi havlar engel olmasa gidip ıssırır zaten ama malum adamlar değerli köpek görünce bayıltıcı iğnelerle bile geliyorlardır. genellikle yavru köpeklerı calıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?