Game Developer
Seçkin Üye
bence açılmalı her konuyla ilgili bölüm var bununda olması gerekOlabilir
+51 mesaj olduktan sonra gün içerisinde verilirMerhaba sana birşey soracağım sırf bu konu için yeni bir konu acmayayim dedim 50 yorum yaptım da onaylı üye ne zaman gelir bir fikrin var mı yani yöneticiye falan söylemek gerekiyor mu ?(1gun geçti hesabı olusturali)
Merhabalar takasiakira;Arkadaşlar yapay zeka bölümün açılması için bir anket başlatıyorum
yöneticilere bildireceğim aşağıdaki ankete katılarak fikriniz belirtebilirsiniz ^^
Merhabalar OyuncuDogi;Merhaba sana birşey soracağım sırf bu konu için yeni bir konu acmayayim dedim 50 yorum yaptım da onaylı üye ne zaman gelir bir fikrin var mı yani yöneticiye falan söylemek gerekiyor mu ?(1gun geçti hesabı olusturali)
Merhabalar takasiakira;
Yapay zeka konusunda modüller ve parçaların anlatılması çok kapsamlı ve kısmen de görsellere ihtiyaç çok fazla olacaktır. Robotik yapay zekaları da takip ediyorum aslında güzel de olmaz değil. Yine de oyun açılmasından yana kullandım hayırlısı.
Merhabalar OyuncuDogi;
Konuyla hiç bir alakası olmayan bu yorumunu kınıyorum, fakat sorunuzun yine de hava da kalmaması adına cevabını bulabilirsiniz. (Kayıt saatinizin tamamlanması gerekmektedir) "Duyuru - Üye Grupları ve Özellikleri "
Yapay zekayı önermiyorumArkadaşlar yapay zeka bölümün açılması için bir anket başlatıyorum
yöneticilere bildireceğim aşağıdaki ankete katılarak fikriniz belirtebilirsiniz ^^
önermiyorum demen kişisel görüş ama yapay zeka her alanda işe yarayabilecek bir şey.Yapay zekayı önermiyorum
inçin'in ne demek olduğunu açıklar mısın? ^^Son gelişmelerden haberdar olmak inçin yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?