Yusufy
Onaylı Üye
dışarıdaEvde yapabileceğin aktivite mi arıyorsun yoksa dışarıda mı?
yok öyle değil meslek gibi düşün sürekli yapıcam bulacağım işi bilgisayardan falan uzaklaşmak istiyorum o yüzden arıyorumevde yapmayacağı kesin imkanın varsa al sırt çantasını otostopla ülkeyi gez hatta ülkeleri gez
fotoğrafçılık olabilirdışarıda
Post automatically merged:
yok öyle değil meslek gibi düşün sürekli yapıcam bulacağım işi bilgisayardan falan uzaklaşmak istiyorum o yüzden arıyorum
Dostum günlük olarak dışarı çıkıp kendince koşuya başlayabilirsin ben canım sıkıldıkça kulaklığımı takıp belli aralıklarla dinlenerek koşuyorum. Birde işin içine müzik girince tadından yenmez oluyor. Tabi kişilik olarak farklılık gösterir.dışarıda
yok öyle değil meslek gibi düşün sürekli yapıcam bulacağım işi bilgisayardan falan uzaklaşmak istiyorum o yüzden arıyorum
manzara fotoğrafçılığı yapıyorum telefonumdan artık sarmıyorfotoğrafçılık olabilir
geceleri abilerle basketbol oynuyorumDostum günlük olarak dışarı çıkıp kendince koşuya başlayabilirsin ben canım sıkıldıkça kulaklığımı takıp belli aralıklarla dinlenerek koşuyorum. Birde işin içine müzik girince tadından yenmez oluyor. Tabi kişilik olarak farklılık gösterir.
Herhangi bir sporla ilgilenmekte olur dostum. İnsanın gözü gönlü açılıyor resmen. Mesela bende eskiden futbola gidiyordum fakat sakatlandığım için bırakmak zorunda kaldım. Dışarıya çıkıp koşmamın sebebide budur yanimanzara fotoğrafçılığı yapıyorum telefonumdan artık sarmıyor
g
geceleri abilerle basketbol oynuyorum
geçmiş olsun hala arıyorum bir aktiviteHerhangi bir sporla ilgilenmekte olur dostum. İnsanın gözü gönlü açılıyor resmen. Mesela bende eskiden futbola gidiyordum fakat sakatlandığım için bırakmak zorunda kaldım. Dışarıya çıkıp koşmamın sebebide budur yani
Dünyanın en zor hobisi yada aktivitesi bu olmalı. bence .ok uçuk bi aktivite şansın var mı senin böyle bir şey yapmana gercekten merak ediyorumevde yapmayacağı kesin imkanın varsa al sırt çantasını otostopla ülkeyi gez hatta ülkeleri gez
Katılıyorum buna ama ilişki 3 yıl olunca yine evde pineklemeye başladımilk olarak kız arkadaş bul sonrasında hergün dışarıdasın
Çerekezköyde yaşadığımda kazak gölüne giderdik arkadaslarla kola çekirdek o geldi aklıma en iyi terapi yöntemi buSabah sporu,gece gezisi,arkadaş evinde kalma
Herkesin kendine göre terapi rahatlama metodu vardır hocamÇerekezköyde yaşadığımda kazak gölüne giderdik arkadaslarla kola çekirdek o geldi aklıma en iyi terapi yöntemi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?