Merhaba mesela bir hesap açıcı botunuz var mail doğrulaması gerekmiyor hesap açarken, sadece captcha engeli var. bu engel aşılır mı ? (captcha çözdüren firmalar hariç)
Bazı telefon modelleri hesap açarken captcha ya takılmadıgını söylüyorlar acaba aramızda bir telefon modelinin trafiğini debug edip bu şekilde bot yazabilecek var mı ?
Dostum aynı ip ve çerezlerden işlem yaparsan tabi olmaz 1-2-3 sonra hesaplar spama anında düşer. benim ki farklı bi konu ayda 50.000 hesap açmaktan bahsediyorum
Carding sitelerindede bu konu hakkında bir şeyler görmüştüm kolay kola bulamazsın sitede bulunan yazılımcılar kendi yazdıkları uygulamayı paylaşmışlardı. site linki veya site adını isteme .
Arkadaşlar lütfen yorum kasmak için yazmayın...Alakasız şeylerden bahsediyorsunuz ben burda manuel telefonla yaptığım işlemden bahsetmiyorum.Güvenlik resmi bisiklet biz araba tıklamıyoruz biz burda yazılımdan bahsediyoruz günde 3k hesap açmaktan bahsediyoruz....!
The Captcha's can be glitchy from time to time to the point where it is impossible to complete. My best tip might just be to try over and over again until it works.