Üye
Eline Sağlık
yok bu netify den aldığım free domain site zaten film izlenemiyor görüntü sadecegayet kaliteli başlangıç için fakat dikkatli ol tanıdığım bir kaç kişide kurmuştu yüksek miktarda ceza yediler
sayfalar arası geçiş dediğin slider js ile yapılıyor daha js bilmiyorum hem netflix le ne alakası var? sadece filmler ordan olabilir o kadarBildiğin çalıntı site netflixten kopyala yapıştır insan bir kaç tane a href='xxx' kodu falan kullanırdı da sayfalar arası geçiş yapılırdı. Sıfır emek üzgünüm bro...
xd ordan film izlenemiyor js bilmediğim için. üstüne gelindiğinde ikonlar ve geçiş animasyonu falan oluyor arkaplanı kararıyor opacity ilekanka valla eline emeğine sağlık baya iyi site olmuş yarın daredevil izleyecem ordan
sayfalar arası geçişle uğraşmadım a href ile profesyonel website yapıcam bi ara html css ile o zaman çok sayfalı bir site yapmış olucamBildiğin çalıntı site netflixten kopyala yapıştır insan bir kaç tane a href='xxx' kodu falan kullanırdı da sayfalar arası geçiş yapılırdı. Sıfır emek üzgünüm bro...
tasarım güzel js bilsen güzel olabilirBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsiteyi canlıya aldım inceleyebilirsiniz isterseniz baya güzel duruyor bence ama js bilmediğim için görüntüden ibaret sadece
nasıl bir işin olabilir çok gelişmedim yazılımdaBana ulaş kanka seninle işim olabilir