13 Eyl 2018 #1 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI VB üzerinden açmaya çalışırken verdiği hata bu. Normal olarak açmak istediğimde ise burada da bahsettiği gibi bu uygulama yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Gerekiyorsa projeyi de paylaşabilirim.
VB üzerinden açmaya çalışırken verdiği hata bu. Normal olarak açmak istediğimde ise burada da bahsettiği gibi bu uygulama yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Gerekiyorsa projeyi de paylaşabilirim.
13 Eyl 2018 #2 ⋅vox Griffin Premium Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1,715 Çözümler 1 Tepki puanı 1,026 Ödüller 10 7 HİZMET YILI dostum hileyi bitirdikten sonra kaydettiğin yeri değiştirme veya kaydettiğin dosyadan herhangi bir şey silme Oyla 0 Olumsuz oyla
dostum hileyi bitirdikten sonra kaydettiğin yeri değiştirme veya kaydettiğin dosyadan herhangi bir şey silme
13 Eyl 2018 Konuyu başlatan #3 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Şimdi benim bunu kurtarmamın bir imkanı var mı? Kaydettiğim yeri değiştirmiştim. Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Eyl 2018 #4 ⋅vox Griffin Premium Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1,715 Çözümler 1 Tepki puanı 1,026 Ödüller 10 7 HİZMET YILI O kısmını pek bilmiyorum ama. Projeyi debug yapamıyorsan o projedeki her şeyi yeni projeye aktarmaya çalış Oyla 0 Olumsuz oyla
O kısmını pek bilmiyorum ama. Projeyi debug yapamıyorsan o projedeki her şeyi yeni projeye aktarmaya çalış
13 Eyl 2018 Konuyu başlatan #5 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Crystal' Alıntı: O kısmını pek bilmiyorum ama. Projeyi debug yapamıyorsan o projedeki her şeyi yeni projeye aktarmaya çalış Genişletmek için tıklayın ... Deniyorum şuan. Olmuyor değiştirdiğim yerdeki dosya silinmiş. Yeni proje açıp dosyada aynı şeyi yapıp kodları da kopyalarsam düzelir mi? Oyla 0 Olumsuz oyla
Crystal' Alıntı: O kısmını pek bilmiyorum ama. Projeyi debug yapamıyorsan o projedeki her şeyi yeni projeye aktarmaya çalış Genişletmek için tıklayın ... Deniyorum şuan. Olmuyor değiştirdiğim yerdeki dosya silinmiş. Yeni proje açıp dosyada aynı şeyi yapıp kodları da kopyalarsam düzelir mi?
13 Eyl 2018 #6 ⋅vox Griffin Premium Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1,715 Çözümler 1 Tepki puanı 1,026 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Anl9977' Alıntı: Olmuyor değiştirdiğim yerdeki dosya silinmiş. Yeni proje açıp dosyada aynı şeyi yapıp kodları da kopyalarsam düzelir mi? Genişletmek için tıklayın ... Onu diyorum ben de kardeşim projeye ne eklediysen aynılarını ekle kodları da yapıştır Oyla 0 Olumsuz oyla
Anl9977' Alıntı: Olmuyor değiştirdiğim yerdeki dosya silinmiş. Yeni proje açıp dosyada aynı şeyi yapıp kodları da kopyalarsam düzelir mi? Genişletmek için tıklayın ... Onu diyorum ben de kardeşim projeye ne eklediysen aynılarını ekle kodları da yapıştır
13 Eyl 2018 Konuyu başlatan #7 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Deneyeceğim umarım işe yarar. Yok. Yine aynı hatayı veriyor. Nerede hata yapıyorum anlayamadım ki. Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Eyl 2018 #8 ⋅vox Griffin Premium Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1,715 Çözümler 1 Tepki puanı 1,026 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Anl9977' Alıntı: Yok. Yine aynı hatayı veriyor. Nerede hata yapıyorum anlayamadım ki. Genişletmek için tıklayın ... Dostum yeni proje açıp, şuanki projedekileri kopyalayıp yeni projeye attıktan sonra mı sorun alıyorsun. Bu dediklerimi yaptın mı Oyla 0 Olumsuz oyla
Anl9977' Alıntı: Yok. Yine aynı hatayı veriyor. Nerede hata yapıyorum anlayamadım ki. Genişletmek için tıklayın ... Dostum yeni proje açıp, şuanki projedekileri kopyalayıp yeni projeye attıktan sonra mı sorun alıyorsun. Bu dediklerimi yaptın mı
14 Eyl 2018 Konuyu başlatan #9 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Crystal' Alıntı: Dostum yeni proje açıp, şuanki projedekileri kopyalayıp yeni projeye attıktan sonra mı sorun alıyorsun. Bu dediklerimi yaptın mı Genişletmek için tıklayın ... Evet yaptım. Şuan birdaha deneyeceğim. Yine olmazsa videoya çekip göstereceğim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Crystal' Alıntı: Dostum yeni proje açıp, şuanki projedekileri kopyalayıp yeni projeye attıktan sonra mı sorun alıyorsun. Bu dediklerimi yaptın mı Genişletmek için tıklayın ... Evet yaptım. Şuan birdaha deneyeceğim. Yine olmazsa videoya çekip göstereceğim.
18 Eyl 2018 #10 Mehmetcsksc528 Uzman Üye Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 169 Tepki puanı 16 Ödüller 8 8 HİZMET YILI errorların vardır iyi bak Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Eyl 2018 Konuyu başlatan #11 Anl9977 A Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 9 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Sorun düzeldi bu arada. Oyla 0 Olumsuz oyla