Haklı reis sal gitsin çoluk çocukdur.Reis Kısaca " Taklitler Aslını Yüceltir" Bunu Unutma
Hiç çaktırmadan gömüyor abimBu fotoğrafları buraya yüklerken herhangi bir telif hakkı söz konusu olmuyor dostum. Maalesef yapabileceğin bir şey yok. Ben bu yüzden tasarımlarımda her zaman crystal yazısını bir yerlere gömerim çaktırmadan. Dikkatli bakan görür zaten
Hiç çaktırmadan gömüyor abim
aynen imzayı gizli yapıştırdın mı telif hakkı olarak yapabilirsin bir kez daha paylaş senin Xpury adında ama başka bir köşeye ismini çok düşük bir opaklık yapıştır. Kullandığı zaman telif atarsınBu fotoğrafları buraya yüklerken herhangi bir telif hakkı söz konusu olmuyor dostum. Maalesef yapabileceğin bir şey yok. Ben bu yüzden tasarımlarımda her zaman crystal yazısını bir yerlere gömerim çaktırmadan. Dikkatli bakan görür zaten
Ben de bu şekilde yapıyorum gizli biryere yasso yazıyorum geneldeBu fotoğrafları buraya yüklerken herhangi bir telif hakkı söz konusu olmuyor dostum. Maalesef yapabileceğin bir şey yok. Ben bu yüzden tasarımlarımda her zaman crystal yazısını bir yerlere gömerim çaktırmadan. Dikkatli bakan görür zaten
Hah, güldürdün.Ben 3-4 tane mh ye tema yaptım adamlar temayı bırak siteyi çalıyorlar komple sen ne anlatıyosun
Mantıklı bakar nickname güzel@ioz Ne bileyim hadi tasarımları çalar kendi ismine göre onu anlarımda ismi çalmak nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?