Yaratıcı Bir Tasarım, God of War Ragnarok'un Odin'i Gençlik Yıllarında Hayal Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

Yaratıcı Bir Tasarım, God of War Ragnarok'un Odin'i Gençlik Yıllarında Hayal Ediyor.

Bir God of War Ragnarok oyuncusu, Odin'in gençken nasıl görünebileceğini göstermek için ilginç bir konsept paylaştı. Bu tasarım, Norse Pantheonunun hükümdarı ve God of War Ragnarok'un başlıca kötü karakterlerinden biri olan All-Father Odin'in yeni bir görünümünü sunuyor.

God of War Ragnarok, 2018'in God of War oyununun olaylarından üç yıl sonra antik İskandinavya'da Kratos ve oğlu Atreus'un maceralarını sürdürüyor. Fimbulwinter adı verilen sert bir kış neredeyse sona ermek üzere ve dünyanın sonu olan Ragnarok'un tüm yaşamı sona erdireceğini öngörüyor. Kratos ve Atreus, ilişki sorunlarını çözmeye çalışırken, God of War Ragnarok'un başlıca kötü karakterleri olan Thor ve Odin ile karşılaşırlar.

Bir Reddit kullanıcısı olan JustASharkToothedBoi, resmi God of War subredditinde AI tarafından oluşturulan Odin'in genç bir versiyonunu gösteren ilginç bir konsept paylaştı. All-Father, ikonik göz bandajını, yüzünün sağ tarafındaki aynı dövmeyi, oyundaki sakalına benzer bir sakalı ve uzun koyu saçları takıyor. Genel yüzü pek değişmez, sadece daha az kırışıklık ve daha az beyaz saç vardır. JustASharkToothedBoi'nin, bu genç God of War Ragnarok Odin'inin sahte işaretini gizleme çabasıyla bile, bu mockup FaceApp tarafından oluşturulmuştur. FaceApp, mevcut resimlere dayanarak insanların fotoğraf gerçekçi görüntülerini oluşturan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Bu Reddit gönderisine yapılan yorumlarda, God of War Ragnarok oyuncuları bu görüntünün Odin'e benzediğini fark etti. God of War Ragnarok topluluğu içinde All-Father pek bir hayranı gibi görünmüyor, çünkü çoğu yorum, saç çizgisi, çene ve genel görünüşünü eleştirdi. Bazıları Odin'in çocuklarının annelerine benzediğini ve All-Father'a değil, diğerleri ise Norse mitolojisinin hükümdarının bekledikleri kadar etkileyici görünmediğini belirtti. Reddit kullanıcıları daha sonra God of War Ragnarok bir dizi veya film olursa Odin'i kimin oynayabileceğini merak etti ve bazı oyuncular Michael Sheen, Radiohead'in solisti Thom Yorke veya hatta YouTuber Jacksepticeye'yi önerdi.

Odin, God of War Ragnarok'un hikayesinin temelinde yer alır ve Kratos ve Atreus'un planlarını bozmaya çalışırken onların başlıca düşmanıdır. All-Father'a meydan okumanın yanı sıra, God of War Ragnarok oyuncuları ayrıca dokuz aleme yayılmış Odin'in kargalarını bulmalı ve özel ödüllerin kilidini açarak Kratos ve Atreus'un savaşta daha etkili olmalarını sağlamalıdır.​

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
God of war ragnarok'un odin'in gençlik yıllarının nasıl betimlediğini ve oyuncular üzerinde nasıl bir etki bırakacağını merakla bekleyebiliriz bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
skandinav mitolojisi denildi mi akla gelen ilk isimlerden birisi olan Odin'in neden bir gözü eksiktir

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ya arkadaşlar bilen varmı bilmiyorum ama ben god of warı indirdim hard modda bitane böyle büyük sopası olan bi boss geldi onu yenemiyorum ilk boss ne yapmam gerekiyor ben mi yanlış savaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pc ye gelsede başlasak artık ya

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Odinin bu versiyonu ike daha farklı gid of war yapmaları gerekli

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
odinin hayatını anlatan öykülü oyun olsa da oynasak

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Odinin storysini anlatan bir oyun olsa keşke aga ;D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herkes çok öneriyor az kaldı başlamama

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
odinin bu halini oynadığımız bi oyun çıksa bence fena olmaz

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Söylentilerdeki kadar güzel bir oyun mu ? hikaye oyunlarından sıkılıyorum ama bu oyunu arkadaşlarımda ısrarla oynamamı istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...