Uzman Üye
bu iş bahsettiğin gibi olmuyorsen cheat enginenin adresini bulmuşsun eğer kendi speed hackini yapmak istiyosan c++ ile GetTickCount ve QueryPerformanceCounter Fonksiyonlarını hooklayıp manipüle etmen gerekiyor
cheat enginede enabled yaptığında o bahsettiğim fonksiyonları hookluyor zaten. cheat enginenin derken ce nin oyuna injectlediği dll nin adresini bulmuşsun dedim.Ekli dosyayı görüntüle 8874
cheat enginenin adresi değil bu speedhack dllsinin adresi. speedhack-x86_64.dll sini cheat engine olmadan inject ettiğimizdede bu sayı çıkıyor ama en az 1 kere cheat engineyle enabled yapmak gerekiyor. maalesef c++ bilmiyorum
cheat engineninkide delphi/pascal ile yaplışmış herhalde. internettte biraz araştırdım fakat alternatif speedhack bulamadım
Edit:daha yeni farkına vardımcheat engineninki dediğiniz gösterdiği sayımı alıyor apply diyincede gerçeği aktif oluyor
aferin. işi güzel çözmüşsün. Oyun hileleri dışında güzel bir kariyer için web site tasarımcısı veya bir şirkette yazılımcı niye olmuyorsun.cheat enginede enabled yaptığında o bahsettiğim fonksiyonları hookluyor zaten. cheat enginenin derken ce nin oyuna injectlediği dll nin adresini bulmuşsun dedim.
Öyle bir iş fırsatı yok okulunu okuman gerekiyor belge olmadan hiç birşey yapamıyosunaferin. işi güzel çözmüşsün. Oyun hileleri dışında güzel bir kariyer için web site tasarımcısı veya bir şirkette yazılımcı niye olmuyorsun.
açıktan okuyamazmısınÖyle bir iş fırsatı yok okulunu okuman gerekiyor belge olmadan hiç birşey yapamıyosun
Okul dediğiniz sistem yetenek değil ömür boyu ders çalışan insanlara meslek imkanı tanıyor, Sistemin amacıda ayıklama herkes memur öğretmen olursa kimse garson,açcı veya berber olmaz bu yüzden mesleğiyle alakasız dersleri çalışmasını ve bitirmesini istiyor. Muhtemelen yapay zekada devrim yaratacak insan aramızda berber , Kansere çözüm bulacak insan açcı, Malasef eğitim sistemi yetenek yakalama üzerine değil, Bütün insanlık boyunca toplanan bilgileri arşivleri ezberletip sınava sokma ve ayıklama üzerine bu düzen böyle devam ettikce bizim gibi yeteneklerinin kesfedilmesini bekleyen insanlarda çoğalacaktıraferin. işi güzel çözmüşsün. Oyun hileleri dışında güzel bir kariyer için web site tasarımcısı veya bir şirkette yazılımcı niye olmuyorsun.
doğru diyorsun. zaten türkiyede birşey gelişmiş değil. Her şey yabancı ülkede... Tanımak istiyorum sizleri yiğidim.Okul dediğiniz sistem yetenek değil ömür boyu ders çalışan insanlara meslek imkanı tanıyor, Sistemin amacıda ayıklama herkes memur öğretmen olursa kimse garson,açcı veya berber olmaz bu yüzden mesleğiyle alakasız dersleri çalışmasını ve bitirmesini istiyor. Muhtemelen yapay zekada devrim yaratacak insan aramızda berber , Kansere çözüm bulacak insan açcı, Malasef eğitim sistemi yetenek yakalama üzerine değil, Bütün insanlık boyunca toplanan bilgileri arşivleri ezberletip sınava sokma ve ayıklama üzerine bu düzen böyle devam ettikce bizim gibi yeteneklerinin kesfedilmesini bekleyen insanlarda çoğalacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?