16 Kas 2020 Yasaklandı #1 xinerva X Banlı Üye Katılım 13 Eki 2020 Mesajlar 63 Tepki puanı 5 Yaş 31 5 HİZMET YILI Arkadaşlar Merhaba . Arkadaşım ile ben C# ta hile kodlamaya başaldık. Ama bir türlü aimbot yapamadık kaynakta bulamadık. Discord dan bize yardm edebilecek olan varmı Acil!!. Discord : XINERVA#0001
Arkadaşlar Merhaba . Arkadaşım ile ben C# ta hile kodlamaya başaldık. Ama bir türlü aimbot yapamadık kaynakta bulamadık. Discord dan bize yardm edebilecek olan varmı Acil!!. Discord : XINERVA#0001
16 Kas 2020 #2 JoKerKinG0 J Uzman Üye Katılım 15 May 2018 Mesajlar 273 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Valla abi kimse yardım etmiyor geçmiş olsun esp yapmak hayalim di artık vazgeçtim
17 Kas 2020 #3 Qenpachi Q Üye Katılım 5 Kas 2018 Mesajlar 43 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI öğreten youtube kanalları var ama hepsi ingilizce varsa ingilizcen bakabilirsin
17 Kas 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 xinerva X Banlı Üye Katılım 13 Eki 2020 Mesajlar 63 Tepki puanı 5 Yaş 31 5 HİZMET YILI JoKerKinG0' Alıntı: Valla abi kimse yardım etmiyor geçmiş olsun esp yapmak hayalim di artık vazgeçtim Genişletmek için tıklayın ... Ben esp yaptım var o Post automatically merged: 17 Kas 2020 Qenpachi' Alıntı: öğreten youtube kanalları var ama hepsi ingilizce varsa ingilizcen bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... kankam bulamadım C# aimbot üzerine
JoKerKinG0' Alıntı: Valla abi kimse yardım etmiyor geçmiş olsun esp yapmak hayalim di artık vazgeçtim Genişletmek için tıklayın ... Ben esp yaptım var o Post automatically merged: 17 Kas 2020 Qenpachi' Alıntı: öğreten youtube kanalları var ama hepsi ingilizce varsa ingilizcen bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... kankam bulamadım C# aimbot üzerine