Öncelikle Merhabalar Abilerim Ablalarım Kardeşlerim Bir Sorum Olacaktı :
1-Bu xCSGO Ya Yeni Özellikler Eklendimi Veya Silindimi 2-VAC Yeme Oranı Düştümü.
2-Bu SteamWiper Steamın Kayıtlı Olduğu Yere Yazıp Entere Basıyorum Yanıt Vermiyor Oluyor Bilen Yardım Edebilirmi.
1-Bu xCSGO Ya Yeni Özellikler Eklendimi Veya Silindimi 2-VAC Yeme Oranı Düştümü.
2-Bu SteamWiper Steamın Kayıtlı Olduğu Yere Yazıp Entere Basıyorum Yanıt Vermiyor Oluyor Bilen Yardım Edebilirmi.
kardşm hile kullanmadan düzgün adam akıllı oynarsan vac yemessen ha paralı hile alsan bile her oyunda ban yersin vac yeme oranı düşük diye bir şey yok oyunun kendi GM leri ban atıyor.
kardşm hile kullanmadan düzgün adam akıllı oynarsan vac yemessen ha paralı hile alsan bile her oyunda ban yersin vac yeme oranı düşük diye bir şey yok oyunun kendi GM leri ban atıyor.
VAC yeme oranı yoktur o anki durumda ya vac yersin yada vac yemezsin zaten valve hilelere dur dedi bir süre hile beklemeyin
ancak unutmayın hileler ve anti hileler sürekli savaş halindedir yani bir oyun yapımcısı ne kadar hile yapılmasın diye uğraşırsa bir hacker da hile yapılsın diye uğraşacaktır hile fix lendikçe , hile güncellenecektir zaten hacker lar hile yapıyor sonra hile yapmamak için para alıyorlar ( sözüm meclisten dışarı )