20 Nis 2016 #1 MrHackers M Üye Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ARKADAŞLAR HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRDIM MEMORYHACKERSA GİRDİM ÜYE GİRİŞİ YAPTIM VE YAZI SARI OLDU. SONRA VİDEONUN GELMESİNİ BEKLEDİM GELMEDİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR.BU ARADA VARSAYILAN TARAYICI GOOGLE CHROME.LÜTFEN YARDIM EDİN.
ARKADAŞLAR HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRDIM MEMORYHACKERSA GİRDİM ÜYE GİRİŞİ YAPTIM VE YAZI SARI OLDU. SONRA VİDEONUN GELMESİNİ BEKLEDİM GELMEDİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR.BU ARADA VARSAYILAN TARAYICI GOOGLE CHROME.LÜTFEN YARDIM EDİN.
21 Nis 2016 #2 Cenabet[S] C Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI R3klam Bekleniyor Dediğinde Youtubeden Kendin Başka Bir Video Açıp R3klama Tıklayabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Nis 2016 Konuyu başlatan #3 MrHackers M Üye Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cenabet[S]' Alıntı: R3klam Bekleniyor Dediğinde Youtubeden Kendin Başka Bir Video Açıp R3klama Tıklayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... TEŞEKKÜRLER DENEYECEĞİM Oyla 0 Olumsuz oyla
Cenabet[S]' Alıntı: R3klam Bekleniyor Dediğinde Youtubeden Kendin Başka Bir Video Açıp R3klama Tıklayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... TEŞEKKÜRLER DENEYECEĞİM
22 Nis 2016 #4 TroubleMakerZ T Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Beyler başka bir reklam a tıklamayın emeğe saygı onların açtığı bir link vericem ordan girin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dwordun açtığı videolardan biri emeğe saygı !!! Oyla 0 Olumsuz oyla
Beyler başka bir reklam a tıklamayın emeğe saygı onların açtığı bir link vericem ordan girin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dwordun açtığı videolardan biri emeğe saygı !!!