5 Nis 2018 #1 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI Arkadaşlar bu tüm hilelerin tektek pointerlerinin bulunduğunu biliyorum. fakat bunların oyun içerisinde nasıl bulunduğunu bilmiyorum. Kısaca anlatabilecek varmı ? Örneğin name esp nasıl bulunuyor ve taçsız name esp nasıl bulunuyor yardım edebilecek varsa gerçekten minnettar kalırım. Teşekkür ederim şimdiden.. BAN SEBEBİ İSE KALDIRIRIM.
Arkadaşlar bu tüm hilelerin tektek pointerlerinin bulunduğunu biliyorum. fakat bunların oyun içerisinde nasıl bulunduğunu bilmiyorum. Kısaca anlatabilecek varmı ? Örneğin name esp nasıl bulunuyor ve taçsız name esp nasıl bulunuyor yardım edebilecek varsa gerçekten minnettar kalırım. Teşekkür ederim şimdiden.. BAN SEBEBİ İSE KALDIRIRIM.
5 Nis 2018 #2 TheHell T Üye Katılım 3 Nis 2018 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Yaş 22 8 HİZMET YILI +1 Banada lazım Cheat Engineden oluyoda nasıl bilmiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2018 Yasaklandı #3 xArdaReyizz X Uzman Üye Katılım 24 Haz 2017 Mesajlar 183 Tepki puanı 11 Yaş 31 8 HİZMET YILI 5 dk lik bypass var diye biliyorum cheat engine için Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2018 Konuyu başlatan #4 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI xArdaReyizz' Alıntı: 5 dk lik bypass var diye biliyorum cheat engine için Genişletmek için tıklayın ... reis mesela hile açarken oto bypass yapıyor wolftü açarız hileyi açarız otomatik bypass olmuş oluyor arkada cheatengine açsak tanırmı acaba ? log verirmi ? Oyla 0 Olumsuz oyla
xArdaReyizz' Alıntı: 5 dk lik bypass var diye biliyorum cheat engine için Genişletmek için tıklayın ... reis mesela hile açarken oto bypass yapıyor wolftü açarız hileyi açarız otomatik bypass olmuş oluyor arkada cheatengine açsak tanırmı acaba ? log verirmi ?
5 Nis 2018 Yasaklandı #5 Fight5Freedom F Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 1,283 Çözümler 3 Tepki puanı 419 8 HİZMET YILI Nasıl Pointer Bulıcağını Bilmiyorum Ama Bypass İçin @nightstar Paylaşmıştı Onun Konusundan Bulabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Nasıl Pointer Bulıcağını Bilmiyorum Ama Bypass İçin @nightstar Paylaşmıştı Onun Konusundan Bulabilirsin
5 Nis 2018 Yasaklandı #6 #LeadSoldiers L HADİ HOPPALARAAAAAAA Banlı Üye Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 1,333 Tepki puanı 248 8 HİZMET YILI Youtube Yazarsan 100-200 Video Bulabilrsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2018 #7 Boboyou B Üye Katılım 6 Şub 2018 Mesajlar 4 Tepki puanı 2 Yaş 21 8 HİZMET YILI TheHell' Alıntı: o Genişletmek için tıklayın ... how to repair the cheat? Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2018 #8 Boboyou B Üye Katılım 6 Şub 2018 Mesajlar 4 Tepki puanı 2 Yaş 21 8 HİZMET YILI The Cheat Cant Run When You Load It Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2018 #9 Boboyou B Üye Katılım 6 Şub 2018 Mesajlar 4 Tepki puanı 2 Yaş 21 8 HİZMET YILI Why The Memoryhackers Loader Have Not account How TOput account on verified loader Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2018 Yasaklandı #10 zCrawlArmyz Z Onaylı Üye Katılım 26 Kas 2017 Mesajlar 73 Tepki puanı 8 Yaş 46 8 HİZMET YILI hile açarsan log verir cheat engine o sadece hile özellikleri açmamak için cheat engine yakalanır başka bypasslar bualcaksın internetten araştır dolu vardır illakı Oyla 0 Olumsuz oyla
hile açarsan log verir cheat engine o sadece hile özellikleri açmamak için cheat engine yakalanır başka bypasslar bualcaksın internetten araştır dolu vardır illakı
5 Nis 2018 Yasaklandı #11 xArdaReyizz X Uzman Üye Katılım 24 Haz 2017 Mesajlar 183 Tepki puanı 11 Yaş 31 8 HİZMET YILI cadadda' Alıntı: reis mesela hile açarken oto bypass yapıyor wolftü açarız hileyi açarız otomatik bypass olmuş oluyor arkada cheatengine açsak tanırmı acaba ? log verirmi ? Genişletmek için tıklayın ... bir süre sonra oyun hata verip kapanıyor ama sen o süre zaafında hızlı isen pointeri bulursun Oyla 0 Olumsuz oyla
cadadda' Alıntı: reis mesela hile açarken oto bypass yapıyor wolftü açarız hileyi açarız otomatik bypass olmuş oluyor arkada cheatengine açsak tanırmı acaba ? log verirmi ? Genişletmek için tıklayın ... bir süre sonra oyun hata verip kapanıyor ama sen o süre zaafında hızlı isen pointeri bulursun