25 Nis 2019 #1 tyuasdfw T Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 325 Tepki puanı 90 10 HİZMET YILI Beyler Ben Hazır Banner İndirdim Başkasının Adı Yazıyor Nasıl Kendi Adımı Yazıcam Eskiden Video Vardı Adam Sesli Anlatıyordu O Yok Şimdi Bana Yardım Edin
Beyler Ben Hazır Banner İndirdim Başkasının Adı Yazıyor Nasıl Kendi Adımı Yazıcam Eskiden Video Vardı Adam Sesli Anlatıyordu O Yok Şimdi Bana Yardım Edin
25 Nis 2019 #2 Jagrenti Griffin Premium Katılım 12 Haz 2016 Mesajlar 854 Tepki puanı 370 Ödüller 12 9 HİZMET YILI En aşağıdaki psd dosyasını açıp içinde nereyi değiştirmen gerektiğini gösteren yer var Your Name veya başka bir şey yazıyorsa onu değiştirebilirsin.
En aşağıdaki psd dosyasını açıp içinde nereyi değiştirmen gerektiğini gösteren yer var Your Name veya başka bir şey yazıyorsa onu değiştirebilirsin.
25 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 tyuasdfw T Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 325 Tepki puanı 90 10 HİZMET YILI Shrivera' Alıntı: En aşağıdaki psd dosyasını açıp içinde nereyi değiştirmen gerektiğini gösteren yer var Your Name veya başka bir şey yazıyorsa onu değiştirebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Bu arada bu 3 D Banner
Shrivera' Alıntı: En aşağıdaki psd dosyasını açıp içinde nereyi değiştirmen gerektiğini gösteren yer var Your Name veya başka bir şey yazıyorsa onu değiştirebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Bu arada bu 3 D Banner
25 Nis 2019 #4 Jagrenti Griffin Premium Katılım 12 Haz 2016 Mesajlar 854 Tepki puanı 370 Ödüller 12 9 HİZMET YILI umutcandimi' Alıntı: Bu arada bu 3 D Banner Genişletmek için tıklayın ... Fark etmez .psd ise photoshop ile aç bak içine.
umutcandimi' Alıntı: Bu arada bu 3 D Banner Genişletmek için tıklayın ... Fark etmez .psd ise photoshop ile aç bak içine.
25 Nis 2019 Konuyu başlatan #5 tyuasdfw T Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 325 Tepki puanı 90 10 HİZMET YILI Shrivera' Alıntı: Fark etmez .psd ise photoshop ile aç bak içine. Genişletmek için tıklayın ... Buldum Ama Nasıl deiştircem sağ tık yapıyorum katmanı coğalt diyor
Shrivera' Alıntı: Fark etmez .psd ise photoshop ile aç bak içine. Genişletmek için tıklayın ... Buldum Ama Nasıl deiştircem sağ tık yapıyorum katmanı coğalt diyor
25 Nis 2019 #6 Jagrenti Griffin Premium Katılım 12 Haz 2016 Mesajlar 854 Tepki puanı 370 Ödüller 12 9 HİZMET YILI umutcandimi' Alıntı: Buldum Ama Nasıl deiştircem sağ tık yapıyorum katmanı coğalt diyor Genişletmek için tıklayın ... Bana Ö.M den detayları ver ben yapıp atayım sana.
umutcandimi' Alıntı: Buldum Ama Nasıl deiştircem sağ tık yapıyorum katmanı coğalt diyor Genişletmek için tıklayın ... Bana Ö.M den detayları ver ben yapıp atayım sana.
25 Nis 2019 Konuyu başlatan #7 tyuasdfw T Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 325 Tepki puanı 90 10 HİZMET YILI Shrivera' Alıntı: Bana Ö.M den detayları ver ben yapıp atayım sana. Genişletmek için tıklayın ... Tamamdır reis
Shrivera' Alıntı: Bana Ö.M den detayları ver ben yapıp atayım sana. Genişletmek için tıklayın ... Tamamdır reis
25 Nis 2019 #8 Joi Donator Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 321 Tepki puanı 44 Ödüller 12 9 HİZMET YILI PS6 dosyasını açıcaksın ve onun içerisini kendine göre düzenliyeceksin aslında basit.
25 Nis 2019 #9 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Psd Dosyasını aç yazıya gel t ye bas ya da sol taraftaki menüden t ye bas Zaten oradaki yazıyı silip kendin istediğin şeyi yazabiliyorsun
Psd Dosyasını aç yazıya gel t ye bas ya da sol taraftaki menüden t ye bas Zaten oradaki yazıyı silip kendin istediğin şeyi yazabiliyorsun