25 Şub 2017 #1 kbscncg39 K Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI wolftü kendiliğinden kapanıyor hileykende hilesizde hiç bir hata vermeden kapanıyor oyun sebebi ne olabilir?
wolftü kendiliğinden kapanıyor hileykende hilesizde hiç bir hata vermeden kapanıyor oyun sebebi ne olabilir?
25 Şub 2017 #2 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Kardeşim aynı konudan sadece başlık değiştirip yayınladığını fark ettim bu ceza sebebidir çünkü konu kasıp formu çöplük haline getirmiş oluyorsun
Kardeşim aynı konudan sadece başlık değiştirip yayınladığını fark ettim bu ceza sebebidir çünkü konu kasıp formu çöplük haline getirmiş oluyorsun
25 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 kbscncg39 K Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI yanlış yere açmışım kaldıramadım . haklısın kardeşim
25 Şub 2017 #4 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Konuyu yanlış yere açtın diye bir daha açma gerek yoktu bir daha tekrar etme tavsiyem yoksa ceza alabilirsin
Konuyu yanlış yere açtın diye bir daha açma gerek yoktu bir daha tekrar etme tavsiyem yoksa ceza alabilirsin
25 Şub 2017 #5 Lexa kwamanda Süper Üye Katılım 19 Eki 2016 Mesajlar 1,118 Çözümler 18 Tepki puanı 450 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Chromo' Alıntı: Konuyu yanlış yere açtın diye bir daha açma gerek yoktu bir daha tekrar etme tavsiyem yoksa ceza alabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Chromo kardeş memoryhackers'ta yetkili diye birşey var o yetkiliin görevi yani sana ne oluyor adam yardım istiyor sen nediyorsun yetkiliymiş gibi adamlara artistlik yapma
Chromo' Alıntı: Konuyu yanlış yere açtın diye bir daha açma gerek yoktu bir daha tekrar etme tavsiyem yoksa ceza alabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Chromo kardeş memoryhackers'ta yetkili diye birşey var o yetkiliin görevi yani sana ne oluyor adam yardım istiyor sen nediyorsun yetkiliymiş gibi adamlara artistlik yapma
25 Şub 2017 #6 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Benim yaptığım birşey yok aynı konudan 2 tane açmış bende bilmiyorsa diye söyledim suç mu?
25 Şub 2017 #7 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Konularda tartışmayınız, uyarı olarak algılayın bunu. Tekrarında tartışırken görürsem işlem uygularım. 1. Konu yeri yanlış. 2. Aynı konuyu birçok kez açmak yasaktır, işlem uygulanıcaktır.
Konularda tartışmayınız, uyarı olarak algılayın bunu. Tekrarında tartışırken görürsem işlem uygularım. 1. Konu yeri yanlış. 2. Aynı konuyu birçok kez açmak yasaktır, işlem uygulanıcaktır.