YARDIM EDİN ARTIK nader11neu abi bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
DWORD HACKI  İDM DEN BAŞKA HANGİ PROGRAMLAR İLE AÇABİLİRİM 

ARTIK Bİ YARIM LÜTFENN... :huh: :huh: :huh:

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Merhaba;
Başka Programlar ile Açmak İçin Config Dosyasından Birlikte Açmak İstediğiniz Programın "*****.exe" Şeklinde "IDMan.exe" Yazısını Değiştirmeniz Gerekiyor.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: YARDIM EDİN ARTIK nader11neu abi bak

iCaprice' Alıntı:
Merhaba;
Başka Programlar ile Açmak İçin Config Dosyasından Birlikte Açmak İstediğiniz Programın "*****.exe" Şeklinde "IDMan.exe" Yazısını Değiştirmeniz Gerekiyor.

onu demiyorum IDM den başka hangi programı kullanabilirim

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Skype Gom Player Tw TeamSpeak Alpemix Kullanablirsin Görev Yönetisinden Bul Veya Ben Vereyim Skype Skype.exe Gom Player: GOM.EXE TeamViewer.exe Alpemix.exe Tsninkini Hatırlamıyorum :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Jakies' Alıntı:
Skype Gom Player Tw TeamSpeak  Alpemix  Kullanablirsin Görev Yönetisinden Bul Veya Ben Vereyim   Skype Skype.exe  Gom Player: GOM.EXE  TeamViewer.exe Alpemix.exe Tsninkini Hatırlamıyorum :D

ÇOK TEŞEKKÜRLER BU BENİM SORUNUM DEĞİLDİ BİR ARKDAŞIMINDI ÇÖZÜLMÜŞ OLDU TEŞEKKÜR EDERİM 

WİNDOWS 8 DE IDM durduruldu hatası alıyordum artık almaz herhale değil mi ?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
IDM Kullanma Kardeşim Config Den Bunlardan Birini Yap Hangisini Seçtiysen Yönetici Olarak Aç Sonra MHLoaderi Yönetici aç Reklamları Geç ID Pass Gir Oyunu Seç Logine Bas :D Hataya Tamam De :D xignocode Dolarken DwordTeam 2016 Diye Hta Gelecek Onada Tamam De Hile Olmuştur. Menü Gelmezse Directx9 Gene Glemezse 11 İndir Kur Yeninden Başlat 9Dada 11 Dede.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Jakies' Alıntı:
IDM Kullanma Kardeşim Config Den Bunlardan Birini Yap Hangisini Seçtiysen Yönetici Olarak Aç Sonra MHLoaderi Yönetici aç Reklamları Geç ID Pass Gir Oyunu Seç Logine Bas :D Hataya Tamam De :D xignocode Dolarken DwordTeam 2016 Diye Hta Gelecek Onada Tamam De Hile Olmuştur. Menü Gelmezse Directx9 Gene Glemezse 11 İndir Kur Yeninden Başlat 9Dada 11 Dede.

ARTIK ÇÖZÜLDÜ REPİNİ VERDİM SAĞOL HERŞEY İÇİN  

memoryhackers.org  1 NUMARA.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...