5 Nis 2017 #21 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI LordTenerock' Alıntı: nader11ndeu' Alıntı: Configureden ms yi 5sn den fazla yap. Genişletmek için tıklayın ... Ya nader şu isim değiştirme hilesini açın bak aktifseniz 1 haftadır bekliyom hala beta teste bi açsanız artık Genişletmek için tıklayın ... Nader ne len askerlik arkadasin mi ?
LordTenerock' Alıntı: nader11ndeu' Alıntı: Configureden ms yi 5sn den fazla yap. Genişletmek için tıklayın ... Ya nader şu isim değiştirme hilesini açın bak aktifseniz 1 haftadır bekliyom hala beta teste bi açsanız artık Genişletmek için tıklayın ... Nader ne len askerlik arkadasin mi ?
5 Nis 2017 #22 IExpertMurderer I Üye Katılım 5 Nis 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Çözümü Buldum Uyumluluktan Bu Programın çalıştıracağı uyumluluk modunu windows 7 yapın ve daha sonra bu programı yönetici olarak çalıştıra basın
Arkadaşlar Çözümü Buldum Uyumluluktan Bu Programın çalıştıracağı uyumluluk modunu windows 7 yapın ve daha sonra bu programı yönetici olarak çalıştıra basın
5 Nis 2017 Yasaklandı #23 Memorysevdası M #Derken Besmele Çek. Seçkin Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 415 Tepki puanı 19 9 HİZMET YILI valla bende açılıyoda ya bilader kut vs sorunu var ya çok
5 Nis 2017 #24 efesusamhack E Üye Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 0 Ödüller 7 9 HİZMET YILI beyler bende xigncode dolma yerinde oyun durduruldu hatası alıyorum