12 Mar 2019 Yasaklandı #1 ALiS027 A MemoryHackers da Banlı Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 234 Yaş 26 Sosyal 7 HİZMET YILI Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir benimde bir sorunum var profil foto gifve back ground gif nasıl yapılır? Biraz uğraştım ama beceremedim yardım ederseniz sevinirim
Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir benimde bir sorunum var profil foto gifve back ground gif nasıl yapılır? Biraz uğraştım ama beceremedim yardım ederseniz sevinirim
12 Mar 2019 #2 Shydox S Rising Star Onaylı Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 98 Tepki puanı 26 Yaş 26 8 HİZMET YILI Profil Fotoğrafı (Avatar) ekleyebilmeniz için en az "Onaylı Üye" rankına sahip olmanız gerekir.
12 Mar 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 ALiS027 A MemoryHackers da Banlı Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 234 Yaş 26 Sosyal 7 HİZMET YILI Shydox' Alıntı: Profil Fotoğrafı (Avatar) ekleyebilmeniz için en az "Onaylı Üye" rankına sahip olmanız gerekir. Genişletmek için tıklayın ... Sen olmasan
Shydox' Alıntı: Profil Fotoğrafı (Avatar) ekleyebilmeniz için en az "Onaylı Üye" rankına sahip olmanız gerekir. Genişletmek için tıklayın ... Sen olmasan