• Üyelik paylaşımı yasaktır! Hesabınızı başkalarına vermeyin! Hesap paylaşımları yasaklama ile sonuçlanacaktır.

Yardım ! Vb.Net ' den anlayan içer gir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fufuker1

Seçkin Üye
Katılım
12 Eki 2015
Mesajlar
358
Beğeni Puanı
25
Herkeze selam arkadaşlar. Son günlerde geliştirdiğim bir hile üzerinde uğraşıyorum yaklaşık 3-4 ay sonra bu işlere geri döndüm.
Fakat unuttum bir şey var; Base return ' u nasıl kodluyorduk ? Gerçekten zerve kadar hatırlamıyorum. Csh modülü vs... hepsi ezberimde ama şu lanet olası şeyi unuttum bilen birisi yazsın lütfen.
 

Memory2000

Seçkin Üye
Katılım
5 Ocak 2016
Mesajlar
310
Beğeni Puanı
4
Yaş
20
Malzemeler: 1 Tane Timer , 1 Tane CheckBox

Timerin Özellikleri:
Adını "base" Yapıyoruz.
Invertal=1
Enabled=False

Checkbox'a Yazılacak Kod;
If Checkbox1.Checked= True Then
base.Start
Else
If Checkbox1.Checked= False Then
base.Stop

End If
End If

Timera Yazılacak Kod;
If (GetAsyncKeyState(Keys.F1)) Then
WriteLong("wolftü.bin", &HBASEPOİNT, "2")
End If

Kodların Yazıldığı Yerin En Üstüne Ise Bunu Yazıyoruz;
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
End Function

NOT: Bilgisayarınız Windows 8 Ise Timer'a Yazılacak Kodda WriteLong Kısmını WriteInteger Yapınız..
 

fufuker1

Seçkin Üye
Katılım
12 Eki 2015
Mesajlar
358
Beğeni Puanı
25
Memory2000' Alıntı:
Malzemeler: 1 Tane Timer , 1 Tane CheckBox

Timerin Özellikleri:
Adını "base" Yapıyoruz.
Invertal=1
Enabled=False

Checkbox'a Yazılacak Kod;
If Checkbox1.Checked= True Then
base.Start
Else
If Checkbox1.Checked= False Then
base.Stop

   End If
End If

Timera Yazılacak Kod;
If (GetAsyncKeyState(Keys.F1)) Then
         WriteLong("wolftü.bin", &HBASEPOİNT, "2")
     End If

Kodların Yazıldığı Yerin En Üstüne Ise Bunu Yazıyoruz;
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
 Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
 End Function

NOT: Bilgisayarınız Windows 8 Ise Timer'a Yazılacak Kodda WriteLong Kısmını WriteInteger Yapınız..
Teşekkür ederim, Deneyeceğim :)  Kodların yazıldığı en üst kısım derken Form1.Load ın üstümü ?

Fufuker' Alıntı:
Memory2000' Alıntı:
Malzemeler: 1 Tane Timer , 1 Tane CheckBox

Timerin Özellikleri:
Adını "base" Yapıyoruz.
Invertal=1
Enabled=False

Checkbox'a Yazılacak Kod;
If Checkbox1.Checked= True Then
base.Start
Else
If Checkbox1.Checked= False Then
base.Stop

   End If
End If

Timera Yazılacak Kod;
If (GetAsyncKeyState(Keys.F1)) Then
         WriteLong("wolftü.bin", &HBASEPOİNT, "2")
     End If

Kodların Yazıldığı Yerin En Üstüne Ise Bunu Yazıyoruz;
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
 Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
 End Function

NOT: Bilgisayarınız Windows 8 Ise Timer'a Yazılacak Kodda WriteLong Kısmını WriteInteger Yapınız..
Teşekkür ederim, Deneyeceğim :)  Kodların yazıldığı en üst kısım derken Form1.Load ın üstümü ?
Oldu sanırım, projeyi debug ettiğimde F1 ' e basar basmaz dizi dizin sınırlanırının dışındaydı diyor :) Oyuna girip deneyeceğim tekrardan teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt