15 Ocak 2017 Yasaklandı #1 ReinHacks R Seçkin Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 509 Tepki puanı 13 9 HİZMET YILI Beyler Yardım Edin .VB.NET oalrak yükledim C# mmidir ne öyle proje açıyor nasıl düzelticem beyler yardım edin be :d sorun çözüldü konu kilit "
Beyler Yardım Edin .VB.NET oalrak yükledim C# mmidir ne öyle proje açıyor nasıl düzelticem beyler yardım edin be :d sorun çözüldü konu kilit "
15 Ocak 2017 Yasaklandı #2 MadLover68 M Banlı Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 8 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Kardeşim o Visual Studio ve o program içersinde birden fazla programlama dilini barındırıyor. Programı kapat ve tekrar aç, açarken dikkat et sol taraftan Visual Basic olanı seç
Kardeşim o Visual Studio ve o program içersinde birden fazla programlama dilini barındırıyor. Programı kapat ve tekrar aç, açarken dikkat et sol taraftan Visual Basic olanı seç
15 Ocak 2017 #3 MelanKolic19 M Onaylı Üye Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 68 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI C# seçmişsinb ordaki menüde Visual Basic vardır
15 Ocak 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 ReinHacks R Seçkin Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 509 Tepki puanı 13 9 HİZMET YILI MelanKolic19' Alıntı: C# seçmişsinb ordaki menüde Visual Basic vardır Genişletmek için tıklayın ... görmemişim :edim boşunamı indirdim
MelanKolic19' Alıntı: C# seçmişsinb ordaki menüde Visual Basic vardır Genişletmek için tıklayın ... görmemişim :edim boşunamı indirdim
15 Ocak 2017 #5 MelanKolic19 M Onaylı Üye Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 68 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI ReinHackss' Alıntı: MelanKolic19' Alıntı: C# seçmişsinb ordaki menüde Visual Basic vardır Genişletmek için tıklayın ... görmemişim :edim boşunamı indirdim Genişletmek için tıklayın ... Olur böyle vakalar
ReinHackss' Alıntı: MelanKolic19' Alıntı: C# seçmişsinb ordaki menüde Visual Basic vardır Genişletmek için tıklayın ... görmemişim :edim boşunamı indirdim Genişletmek için tıklayın ... Olur böyle vakalar
15 Ocak 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 ReinHacks R Seçkin Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 509 Tepki puanı 13 9 HİZMET YILI MelanKolic19' Alıntı: ReinHackss' Alıntı: görmemişim :edim boşunamı indirdim Genişletmek için tıklayın ... Olur böyle vakalar Genişletmek için tıklayın ... aynen visual basic 2010 dan buna geçtim bu daha iyi gibime gelyor
MelanKolic19' Alıntı: ReinHackss' Alıntı: görmemişim :edim boşunamı indirdim Genişletmek için tıklayın ... Olur böyle vakalar Genişletmek için tıklayın ... aynen visual basic 2010 dan buna geçtim bu daha iyi gibime gelyor
15 Ocak 2017 #7 *Mstkmlnr M Co-Administrator Emektar Üye Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 681 Tepki puanı 204 10 HİZMET YILI Kilit*