- Yasaklandı
-
Uzman Üye
c++ Geçsemde ben visualbasicte gelişmek istiyorum dostum Ki bu menüyüde 2017 Şubattamı ne yapmıştım bi arahıc ugrasma c++ gec
Tamam Başkan dğeiştiriyom vb.net bilgin varsa bir yardım ediverYazılarda büyük font kullanmasan daha rahat okuyacaz amk .
vb den c++ ye hemen nasıl geçsin vb kadar kolay değilvisual basicle hile yapılmaz her oyunac++ geç hiç zamanını visual basice harcama değmez
Helal Sonunda Akıllı Bir Vatandaş Buldumvb den c++ ye hemen nasıl geçsin vb kadar kolay değil
Menüyü çoktan yaptık kardeşim ama eline sağlık genedeAynen kardeşim benim şöyle bir fikrim var dene istersen
+ i label1 yap
Label2 ve label3 visible = false
Kod
If label1.forecolor = color.red then
If label1.text = '-' then
Label2.visible = true
Label3.visible = true
End if
End if
Insallah anlatabilmişimdir
Ö.d bu menüden bende yapmak istiyorum da pc olmadığı için yapamıyorum buna benzer basit bi proje varsa atabilirmisin bana ben geliştiririmMenüyü çoktan yaptık kardeşim ama eline sağlık genede
kardeşim bişi isteyebilirmiyimBeyler Yaptım Yakında Dword reborn çakması gleiyor
Vb yi biliyorsa geçsin oyalanmaya gerek yok zaman kaybı.vb den c++ ye hemen nasıl geçsin vb kadar kolay değil
Arkadaş vb.net ile kodladığı d3d menüyü c++ gibi folder olacak şekilde kodlamak ıstıo galıbaYazılarda büyük font kullanmasan daha rahat okuyacaz amk . ve anlatacagın şeyin amk hiç bi bok anlamadım , sorunun ne oldugunu dahi anlatmamışsın bu kadarmı yeteneksizsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?