15 Haz 2017 #1 Sleepher S Üye Katılım 22 Eki 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI arkadaşlar sitemdeki yazıyı labele çektirmek istiyorum yazının idsi filan yok araştırmalarıma göre document text ile yapılacakmış yani bir webbrowser ekleyip oraya kendi sitemi yazıp document text ile o yazıyı çekicekmişim nasıl yapabilirim bunu ?
arkadaşlar sitemdeki yazıyı labele çektirmek istiyorum yazının idsi filan yok araştırmalarıma göre document text ile yapılacakmış yani bir webbrowser ekleyip oraya kendi sitemi yazıp document text ile o yazıyı çekicekmişim nasıl yapabilirim bunu ?
15 Haz 2017 Yasaklandı #2 BozkurtTeam B I'm the Boss Ultra Üye Katılım 4 Ağu 2016 Mesajlar 887 Tepki puanı 30 9 HİZMET YILI Madem kendi siteni ahazırlayacak kadar bilgin var Siteni yazarken <p id="metin"> METİN </p> şeklinde yazarsın dostum
Madem kendi siteni ahazırlayacak kadar bilgin var Siteni yazarken <p id="metin"> METİN </p> şeklinde yazarsın dostum
15 Haz 2017 Konuyu başlatan #3 Sleepher S Üye Katılım 22 Eki 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI BozkurtTeam' Alıntı: Madem kendi siteni ahazırlayacak kadar bilgin var Siteni yazarken <p id="metin"> METİN </p> şeklinde yazarsın dostum Genişletmek için tıklayın ... id olarak çekmiyorum diyorum sorunum bu değil.
BozkurtTeam' Alıntı: Madem kendi siteni ahazırlayacak kadar bilgin var Siteni yazarken <p id="metin"> METİN </p> şeklinde yazarsın dostum Genişletmek için tıklayın ... id olarak çekmiyorum diyorum sorunum bu değil.
15 Haz 2017 Moderatör #4 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI 1 Adet webbrowser ekle. Kod: textbox1.text=WebBrowser1.Document.body.innerHTML
15 Haz 2017 Konuyu başlatan #5 Sleepher S Üye Katılım 22 Eki 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI teşekkürler ben sorunumu başka şekilde çözdüm şöyle çözdüm : Sayfamdaki içeriği almak yerine sayfanın başlığından yola çıktım bunuda böyle yaptım Kod: TextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentTitle ardından basit bir if komutu ile de textteki yazıyı doğruladım ve kendi işlemimi yaptırdım.
teşekkürler ben sorunumu başka şekilde çözdüm şöyle çözdüm : Sayfamdaki içeriği almak yerine sayfanın başlığından yola çıktım bunuda böyle yaptım Kod: TextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentTitle ardından basit bir if komutu ile de textteki yazıyı doğruladım ve kendi işlemimi yaptırdım.