9 Haz 2018 #1 Mr.BullS M Süper Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 834 Tepki puanı 167 Ödüller 6 8 HİZMET YILI İsim değiştirme pointerini nasıl bulabilirim ? çok araştırdım ama yok
9 Haz 2018 #2 TydeusHD Seçkin Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 301 Tepki puanı 90 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Yabancı forumlarda rast gelmiştim. Bulabilirsem atarım.
9 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 Mr.BullS M Süper Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 834 Tepki puanı 167 Ödüller 6 8 HİZMET YILI TydeusHD' Alıntı: Yabancı forumlarda rast gelmiştim. Bulabilirsem atarım. Genişletmek için tıklayın ... Direk Forumların adını söylesen ?
TydeusHD' Alıntı: Yabancı forumlarda rast gelmiştim. Bulabilirsem atarım. Genişletmek için tıklayın ... Direk Forumların adını söylesen ?
9 Haz 2018 #4 TydeusHD Seçkin Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 301 Tepki puanı 90 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Mr.BullS' Alıntı: Direk Forumların adını söylesen ? Genişletmek için tıklayın ... Söylediğim gibi wolftü hile araştırırken rast gelmiştim. Forumun ismine dikkat etmedim ki.
Mr.BullS' Alıntı: Direk Forumların adını söylesen ? Genişletmek için tıklayın ... Söylediğim gibi wolftü hile araştırırken rast gelmiştim. Forumun ismine dikkat etmedim ki.
9 Haz 2018 #5 While W Seçkin Üye Katılım 9 Tem 2017 Mesajlar 561 Tepki puanı 80 8 HİZMET YILI cheat engine bypass varsa string arama yöntemiyle bulbilirsin bende wolf olmadıgı için foto falan koyamıyorum
cheat engine bypass varsa string arama yöntemiyle bulbilirsin bende wolf olmadıgı için foto falan koyamıyorum
9 Haz 2018 Konuyu başlatan #6 Mr.BullS M Süper Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 834 Tepki puanı 167 Ödüller 6 8 HİZMET YILI crossfire' Alıntı: cheat engine bypass varsa string arama yöntemiyle bulbilirsin bende wolf olmadıgı için foto falan koyamıyorum Genişletmek için tıklayın ... Hepsi varda string arama nasıl olacak işte ?
crossfire' Alıntı: cheat engine bypass varsa string arama yöntemiyle bulbilirsin bende wolf olmadıgı için foto falan koyamıyorum Genişletmek için tıklayın ... Hepsi varda string arama nasıl olacak işte ?
9 Haz 2018 #7 While W Seçkin Üye Katılım 9 Tem 2017 Mesajlar 561 Tepki puanı 80 8 HİZMET YILI Mr.BullS' Alıntı: Hepsi varda string arama nasıl olacak işte ? Genişletmek için tıklayın ... mesela önce cheat engineyi aç hani 4 byte varya onu string yap ve oyundaki nickini arat
Mr.BullS' Alıntı: Hepsi varda string arama nasıl olacak işte ? Genişletmek için tıklayın ... mesela önce cheat engineyi aç hani 4 byte varya onu string yap ve oyundaki nickini arat
9 Haz 2018 Yasaklandı #8 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI crossfire' Alıntı: mesela önce cheat engineyi aç hani 4 byte varya onu string yap ve oyundaki nickini arat Genişletmek için tıklayın ... Yalnız bu yöntem fake dir ve orjinal isim deiştirme bulunamaz
crossfire' Alıntı: mesela önce cheat engineyi aç hani 4 byte varya onu string yap ve oyundaki nickini arat Genişletmek için tıklayın ... Yalnız bu yöntem fake dir ve orjinal isim deiştirme bulunamaz
9 Haz 2018 Konuyu başlatan #9 Mr.BullS M Süper Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 834 Tepki puanı 167 Ödüller 6 8 HİZMET YILI maradonx' Alıntı: Yalnız bu yöntem fake dir ve orjinal isim deiştirme bulunamaz Genişletmek için tıklayın ... Gerçeği boşver fakeyi bile yapamıyorum ah bi yapabilsem buluyorum stringden değişiyotum alttan ama oyunda değişmiyo
maradonx' Alıntı: Yalnız bu yöntem fake dir ve orjinal isim deiştirme bulunamaz Genişletmek için tıklayın ... Gerçeği boşver fakeyi bile yapamıyorum ah bi yapabilsem buluyorum stringden değişiyotum alttan ama oyunda değişmiyo
9 Haz 2018 #10 memorrrrry12 M Üye Katılım 27 Haz 2017 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 Yaş 27 8 HİZMET YILI Gerçek olmuyorki o ?
9 Haz 2018 #11 CaptainMemory C Seçkin Üye Katılım 2 Şub 2017 Mesajlar 358 Tepki puanı 106 Yaş 30 9 HİZMET YILI İsim değiştirme server side oldu orjinalini sen yapamazsın fake yaparsanda sadece sende gözükür