yok kardeş banka kartı bu vakıfban kartı yükleme yapınca kesmiyor içinde 24 tl var kesse bile 1 bilemedin 2 keser 12 tl lik hileyi yine alırım visa yı destekliyor kart banka kartı diye olmuyor olmasınPara birimiyle alakalı bir sıkıntı olabilir belki. Bazen kart yüklemeden sonra para kesiyor ya da para transferi için ödeme yaparken ayrıca bir para alıyorlar. Bazen de ikisi de oluyor. Yani para yetmemiş olabilir. Ama para birimiyle alakalı olması muhtemel.
Banka kartı diye olmayacağını düşünmüyorum. Belki kartın yurtdışı ödemelerine kapalıdır.yok kardeş banka kartı bu vakıfban kartı yükleme yapınca kesmiyor içinde 24 tl var kesse bile 1 bilemedin 2 keser 12 tl lik hileyi yine alırım visa yı destekliyor kart banka kartı diye olmuyor olmasın
ininal kart ile denesem olurmu ama içinde para yok ondan ona aktaram bariBanka kartı diye olmayacağını düşünmüyorum. Belki kartın yurtdışı ödemelerine kapalıdır.
Ininal ile muhtemelen olur bence ama uygulamadan EFT falan yapacaksan 10 tl gibi bir miktar para kesebiliyor ATM'den halletmen gerek.ininal kart ile denesem olurmu ama içinde para yok ondan ona aktaram bari
Kolay gelsin.o maşşallah direk parayı alsınlar sabah deneyim olmazsa karttan karta aktarırım
saol reis eyvallahKolay gelsin.
reis ona nerden bakcaz mobil bankacılıktan mıhocam banka kartları sorun çıkarabiliyor kredi kartı dene birde yurtdışı alışverişe açıkmı kartın ?
vakıfbankı kullanmadım hiç ama internet bankacılığından bakıver ayarlara bulamadıysan çağrı merkezini ara onlar çözerreis ona nerden bakcaz mobil bankacılıktan mı
tamam hocam saol eyvallahvakıfbankı kullanmadım hiç ama internet bankacılığından bakıver ayarlara bulamadıysan çağrı merkezini ara onlar çözer
nedemek kolay gelsintamam hocam saol eyvallah
reis bizzat ben elimle yükledimParanın kartına yattığını kesin olarak kartın işlemler bölümünde gözüktümü?
Ondan bahsetmedim knk kartta paran gözüküyormu veya sitenin online desteğiyle iletişime geçmenide öneririm ben de benzer birşey olmuştu site kaynaklı çıktı.reis bizzat ben elimle yükledim
tamam reis saol olmadı paraya başka karta aktarcamhayır alım satım yutdısı açman lazım musteri hizmetleri ile gorusun yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?