5 Eyl 2016 #1 UqurGG U ●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬● Seçkin Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 435 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI Beyler oyuna giidiğim gibi wolftü kapnıyor ama log vermiyor
5 Eyl 2016 #2 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir.
IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir.
5 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 UqurGG U ●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬● Seçkin Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 435 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın
MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın
5 Eyl 2016 #4 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur
MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur
5 Eyl 2016 Konuyu başlatan #5 UqurGG U ●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬● Seçkin Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 435 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI MuhammeDalgali' Alıntı: MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Benimle ilgilendiğin için sağol
MuhammeDalgali' Alıntı: MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Benimle ilgilendiğin için sağol
5 Eyl 2016 #6 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Benimle ilgilendiğin için sağol Genişletmek için tıklayın ... Rica Ederim görevim. Sorun çözüldü mü ?
MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: MHelper' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: IMG dosyasının içinde shell ve object dosyaları var mı ? Eğer yoksa hile setup'unu yönetici olarak çalıştırın ve yeniden kurun o dosyalar gelecektir. Genişletmek için tıklayın ... yeniden dendim gelmedi bana dosya tc ye yükleyip link atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Benimle ilgilendiğin için sağol Genişletmek için tıklayın ... Rica Ederim görevim. Sorun çözüldü mü ?
6 Eyl 2016 #7 ByClxon zulme karşı mukavemet! Süper Üye Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 1,357 Çözümler 20 Tepki puanı 386 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Kilit*