Yardımınıza İhtiyacım Var! (Sony Vegas Pro 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle Kolay Gelsin Umarım Açtığım Konuyu Doğru Yere Açmışımdır Sony Vegas Pro Yu Dün İndirdim Açıkcası Sistemim Kötü Olduğu Ve 32 Bit Tabanlı Olduğu İçin Vegas Pro 11'i İndirmek Zorunda Kaldım Ancak 2 Adet Video Track Ekliyorum. 1 İne Videomu Koyup 2. Sine Hareketli Bir Yazı Eklemek İstiyorum Tamam Herşey Gayet Güzel Yazıma FX Bölümünden S_Shake Efektini Koyup Güzel Bi Sallanma İstedim Bunuda Başardım Ancak Sonra 1 Tane Daha Video Track Ekleyip Ona Resim Atınca Birden Yazım Kayboluyor S_Shake Efektini Eklediğim Anda Görünmez Oluyor İsterseniz Bunun Bi Videosunu Çekebilirim Lütfen. İşin Ehli Birisi Bana Yardım Edebilirmi. Şimdiden Teşekkürler. Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Tekrardan Özür Dilerim.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vegas Pro 16.0 kullanan biri olarak bu konu hakkında aklıma gelen ilk şey katmanlar oldu bence projeyi baştan temiz şekilde başlamayı deneyebilirsin katmanlar saydamlık vs bunları kontrol et resim yazının üstünde kalırsa yazı gözükmez.

Üye
6 HİZMET YILI
Vegas Pro 16.0 kullanan biri olarak bu konu hakkında aklıma gelen ilk şey katmanlar oldu bence projeyi baştan temiz şekilde başlamayı deneyebilirsin katmanlar saydamlık vs bunları kontrol et resim yazının üstünde kalırsa yazı gözükmez.
Sana bir video atsam yardımcı olabilirmisin ? bilge birine benziyosun.
Post automatically merged:

Neden bilmiyorum ama dediklerin birden işe yaradı. Çok Teşekkürler

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Someone know where i can download sony vegas 10 pro? Thanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...