Bence Zaten Skillerden Kaciyor Adc Alsan Bile Kitelemene Gerek Bile Kalmaz.bu scde kite seçeneği var mı adcler için
irelia kullanıyorum oynadıgım 15 herodan ilk sıraya koyarım ultisini kendin atıcan ama r sinde saçmalıyorarkadaşlar sc için şuan en iyi hero hangisi saçmalamadığı
var ben ashe oynuyorum fena kite yapıyorbu scde kite seçeneği var mı adcler için
farm delay ve oyun içi pingini ayarlayınca noluyor bir açıklar mısın ?orb walking olması lazımdı galiba oradan oyun içi pingini neyse ayarla ve farm delay özelliğini antrenman modunda ayarla
oyun içi pingi oyundaki pingine göre ayarlarsan script ping değerine göre kombo yapar farm delay ayarında ise farma last hit atma hızını ayarlıyosun yavaş kalırsa kaçırır hızlı olursa da hem lane itersin hemde kaçma ihtimali var tam oturtmak gerekiyofarm delay ve oyun içi pingini ayarlayınca noluyor bir açıklar mısın ?
Google hesabı ile giriş yaptığında google play ile senkron olup ilerlemeni orada kaydediyor fb ile giriş yapmış olsan bu sorunu yaşamazdın verilerini ios'dan androide aktarmak için bir sürü uygulama mevcut google play store da ancak oyunlar için geçerli değil.bu scde kite seçeneği var mı adcler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?