Kodları paylaştım bakabilirsin kolay zatengiriş panelinin mantığı nedir
Kodları paylaştım bakabilirsin kolay zaten
Evet gerekli localhost tarafında çalıştırabilirsin kayıt ol sorunsuz çalışıyor ancak açıklar vs. var tabiki giriş tarafınıda internette kolay bi şekilde bulabilirsin örneğin php login tutorial şeklinde.evet anladım lakin mantığını kavramak istiyorum veritabanı gereklimidir ?
Evet gerekli localhost tarafında çalıştırabilirsin kayıt ol sorunsuz çalışıyor ancak açıklar vs. var tabiki giriş tarafınıda internette kolay bi şekilde bulabilirsin örneğin php login tutorial şeklinde.
Bu tür uygulamaların mantığında örneğin login yapacaksan html ve css ile frontend kısmını hazırlarsın sonra database tablo tasarımını yaparsın örneğin bir kayıt ol ve giriş yap uygulaması için database'ye "users" adında tabloyu oluştururken 3 tane stun eklersin. Sonra stunlara isim atamasını yaparsın." id, username, password" stunlarını oluşturmak gereklidir. "id" kısmınının type özelliğini "int" olarak oluşturmalısın sayı tipiyle çalışmalıdır. Index bölümünü ise "PRIMARY" olarak ayarlamalısın. Ve hemen yanındaki A_I altındaki tiki işaretlemelisin. Sonrasında "username" ve "password" tablolarını oluştururken type özelliklerini "VARCHAR" olarak ayarlarsın. Length/Values kısmına "id" için değil fakat username ve password için max karakter uzunluğunu belirtebilirsin. örn : 25 bunları yapıp oluşturduğunda username ve password tutabilecek veritabanı tasarımını yapmış olursun.evet anladım lakin mantığını kavramak istiyorum veritabanı gereklimidir ?
işime yaradı çok sağolYarım kalan web tasarım ödevim içerisinde bol bol html & css ve azda php kodları vardır ileri seviye değil başlangıç-orta düzey kodlardır işine yarayanlar umarım çıkar.Kayıt ol çalışıyor database bilgilerini değiştirmeniz yeterlidir giriş tarafı çalışmamakta.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?