Yaşadığınız garip ve korkunç olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yaşadığınız garip korkunç sırra kadem basan paranormal olaylar var mı? :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben yaşamadımda arkadaşımın anneannesi bir gün kapısına kadın gelmiş sonrada kibrit ile ile kalem istemiş sonrada almaya gitmiş kibritle kalemi geldiğinde kadın yokmuş apartmanın aşağısında konuşan kadınlara buradan kadın geçmişmi demiş hayır demişler geri geldiğinde hem kibritle kalem elinde var hem de aldığı yerde :/

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Rüyamda köpek kovalıyordu köpeği tuttum bir şeklilde sonra uykudan uyandım gözlerimi açtım fakat köpeğin havlaması ve elimdeki köpeğin tüylerinin hissiyatı devam ediyordu köpek ellerimde gibiydi kesinlikle kıpırdayamıyordum ama bilincim yerimdeydi.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben birgün evde tek başıma oturuyorum mutfaktan ses geldi gittim baktım ses kayboldu tekrar geldi bu sefer bakmadım sonra daha fazla ses artmaya başladı gittim hırsız balkonda kapıyı kırmaya çalışıyormuş sonradan hırsızla göz göze geldik hemen odaya gittim sopayı aldığım gibi adamı kovalama başladım adam 1.kata merdivenle gelmiş o ordan indi ben merdivenden indim en az 1 km kovaladığımı hatırlarım ama baya korkmuştum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben değil fakat dedem yaşamış.Dedem eskiden köyden köye gidermiş (araba falan çok zenginler için) yürüyerek ormandan falan baya geçermiş.Yolculuklarıda geceleğin yaparmış.Yine birgün köyden başka bi köye giderken ormanda bir düğün sesi duymuş ve gitmeye başlamış.Gittiğinde ise dedemin arkadaşları masalar kurmuş rakı balık vb. içiyorlarmış. Dedemde muhtar olduğu için gel buyur ağam gibi şeyler demişler.Dedem yemiş içmiş sonra ben yola koyulayım Allah'a emanet falan demiş. sonra arkadaşlarıda bekle şu kuruyemişlerden alda cebine koy giderken yersin demişler ve koymuşlar.Sonra dedem almış cebine koymuş giderken yememişte.Sonra köye vardığında direk uyumuş sabah kalktığında ceplerine bir bakmış kuruyemişlerin hepsi keçib*ku sonra da onun normal bir düğün değil Cin düğünü olduğunu anlamış.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben değil fakat dedem yaşamış.Dedem eskiden köyden köye gidermiş (araba falan çok zenginler için) yürüyerek ormandan falan baya geçermiş.Yolculuklarıda geceleğin yaparmış.Yine birgün köyden başka bi köye giderken ormanda bir düğün sesi duymuş ve gitmeye başlamış.Gittiğinde ise dedemin arkadaşları masalar kurmuş rakı balık vb. içiyorlarmış. Dedemde muhtar olduğu için gel buyur ağam gibi şeyler demişler.Dedem yemiş içmiş sonra ben yola koyulayım Allah'a emanet falan demiş. sonra arkadaşlarıda bekle şu kuruyemişlerden alda cebine koy giderken yersin demişler ve koymuşlar.Sonra dedem almış cebine koymuş giderken yememişte.Sonra köye vardığında direk uyumuş sabah kalktığında ceplerine bir bakmış kuruyemişlerin hepsi keçib*ku sonra da onun normal bir düğün değil Cin düğünü olduğunu anlamış.
içkili olduğu için onları kuruyemiş sanmış olabilirmi güzelmiş ama, arkadaşlarına söylemişmi bunu

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
I dreamed it was carnival I was kissing them all, and drinking, I suddenly stopped to take a piss in the street, when I realized it was a dream, I went from the height to the mud

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kafası hoşmuş bence

Türkiyede yaşamak
O herşeyden korkunç bayadır yaşıyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bikez Rüyada yüksekden düşüyordum bide baktimki yatakdan yere düşmüşüm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bundan tam 8 gün önce Ankara-Niğde otoyolunda bir motorcu önümüzde kaza yaptı bizden bağımsız olarak. Neredeyse kırık tüm uzuvları ve kapalı bilinciyle babam ve benim elimde öldü. Korkunç değil fakat, unutabileceğim bir anı da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...