Komşumuz vardı Artvinli gercekten damak tadı çok farklı yemekleri ekşili bir yemek vardı sevmezdim onu ama onlar çook severdiArtvinli değilim ama mutfağı çok iyidir damak tadı değiştirir insanda
- Kuymak.
- Yoğurtlu Silor.
- Mısır Ekmeği (Çadi)
- Hamsili Ekmek.
- Cevizli Kete.
- Laz Böreği.
- Karalahana Sarması
- Turşu Kavurması
O yemeği bilmiyorum ama dediğin gibi bölgelere göre değişir damak tadı hatta şehirlerde ilcelere göre değişir yemeklerKomşumuz vardı Artvinli gercekten damak tadı çok farklı yemekleri ekşili bir yemek vardı sevmezdim onu ama onlar çook severdi
Öyle tabi Malatya Akçadağ da kömbe farklı diğer ilcelerde farklıdır. ben her gittiğim şehirde güzel yemekleri tadarım bunlardan aklımda yer etmiş Erzurum çağ kebabı anlatamam sana yok böyle birşeyO yemeği bilmiyorum ama dediğin gibi bölgelere göre değişir damak tadı hatta şehirlerde ilcelere göre değişir yemekler
Hiç yemedim ama tv de izlemiştim güzeldir kesin. Sinop mantısı diye bir yemek var ben İstanbulda yedim kayseri mantısı ile uğraşmaya gerek yok 5 kaşıkta kitliyor adamıÖyle tabi Malatya Akçadağ da kömbe farklı diğer ilcelerde farklıdır. ben her gittiğim şehirde güzel yemekleri tadarım bunlardan aklımda yer etmiş Erzurum çağ kebabı anlatamam sana yok böyle birşey
videosuna bakıcam şimdi merak ettim. çok farklı mantı çeşitleri var zaten ya kayseri ün yapmış sadeceHiç yemedim ama tv de izlemiştim güzeldir kesin. Sinop mantısı diye bir yemek var ben İstanbulda yedim kayseri mantısı ile uğraşmaya gerek yok 5 kaşıkta kitliyor adamıAcıktım ben bu muhabbeti bitiriyorum artık
Afiyet olsun kankaistanbul da yım menemen seviyorum ekemgi bana bana ohhh yanında da çay var mı benım gıbısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?