şalgamı herkes içemiyor, içerseniz aklınızda bulunsun 2 litreden fazla içmeyin tüm gün tuvalette geçer (tecrübeye dayalı) adana kebapta heryer de yemeyin adana da. yöresel yemek olarak içlii köfteyi söylerim (çogu yerin aksine suda haşlanıyor yagda kızartılmıyor), şişbörek (mantının sulusu) tarhana (çorba değil içinde minik içli köfte benzeri köfteler var) tencereyi kömple bitirebilirim, hamis (kimileri analı kuzulu der) adananın et sucugunuda deneyin ( iç anadoludan daha farklı yapılıyor) mersine giderseniz tantuni (ama orjinal tantuni ciğerle yapılır kırmızı et veya tavuk değil) hatayda tepsi veya kağıt kebabı künefe ( odun ateşinde pişmiş olmasın) ha mersinde kerebiç vardı birde, unuttuklarımda var o yemekler kusura bakmasın, bir ara afyon otogarında bir çorba içmiştim, suyu krem rengi idi içinde de fırında pişirilmiş kuzu eti parçaları vardı bayılmıştım ona adını bilmiyorum malesefA dana
Ş algam
K ebap
ora nereYöresel mi bilmem ama buranın çiböreği var üff ama az yağlı yiyin
şalgamı herkes içemiyor, içerseniz aklınızda bulunsun 2 litreden fazla içmeyin tüm gün tuvalette geçer (tecrübeye dayalı) adana kebapta heryer de yemeyin adana da. yöresel yemek olarak içlii köfteyi söylerim (çogu yerin aksine suda haşlanıyor yagda kızartılmıyor), şişbörek (mantının sulusu) tarhana (çorba değil içinde minik içli köfte benzeri köfteler var) tencereyi kömple bitirebilirim, hamis (kimileri analı kuzulu der) adananın et sucugunuda deneyin ( iç anadoludan daha farklı yapılıyor) mersine giderseniz tantuni (ama orjinal tantuni ciğerle yapılır kırmızı et veya tavuk değil) hatayda tepsi veya kağıt kebabı künefe ( odun ateşinde pişmiş olmasın) ha mersinde kerebiç vardı birde, unuttuklarımda var o yemekler kusura bakmasın
Post automatically merged:
ora nere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?