6 Nis 2017 Yasaklandı #1 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaslar 2 gundur Kafamı Yoran Bır Soru Var Populer Bır Wıfı Hack Programı Ile Komsunun Wıfısıne Baglandım 100 MB Indırme Hızı Var Ve Cok Isıme Yarıyor AMa Icım sıkıntılı Rahat deılım Gunahmı yoksa hemen Internet baglantımı keseyım. NOT: Yenı Eve Tasındıgımız Icın Modem Kurulumunu 1 Kac Gune Yapıcaklar O yuzden baglandım.
Merhaba arkadaslar 2 gundur Kafamı Yoran Bır Soru Var Populer Bır Wıfı Hack Programı Ile Komsunun Wıfısıne Baglandım 100 MB Indırme Hızı Var Ve Cok Isıme Yarıyor AMa Icım sıkıntılı Rahat deılım Gunahmı yoksa hemen Internet baglantımı keseyım. NOT: Yenı Eve Tasındıgımız Icın Modem Kurulumunu 1 Kac Gune Yapıcaklar O yuzden baglandım.
7 Nis 2017 #2 Muhammetdword M Üye Katılım 26 Mar 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI günah dır sen onun parasını vermedin icin günahtir Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Nis 2017 #3 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI Programın linkini atsana Oyla 0 Olumsuz oyla