Yasalar / 3. parti yazilimlar hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Herkese yakşamlar, iyi senler arkadaşlar.

Benim bir sorum var. Kesinlikle kimseyi yargilamiyorum, aşağılamıyorum. Kimse beni yanlış anlamasın.

Arkadaşlar yasalarimizda "zararlı" yazılım kopayalamak satmak ve dağıtmanın 3 yila kadar hapis cezası var.

Aklin yolu 1: arkadaşlar oyunlarda hile yapmak zararlimidir. Kişisel gorüşüm hayır. Cezasinin oyun yoneticileri tarafindan verilmesi gerekir.

Aklin yolu 2: 20 senedir oyunlarda hile yapmaktayım. Ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca internette birsuru youtube videosu var. Açıklama kismina trojanli linkler koyup insanları dolandırıyorlar. Ustelik yaşları 18 altı seslerinden belli. Onlara birşey olmuyorsa bize niye olsun diye düşünüyorum.

Şu olaya bir yetkili açıklama getirebilir mi? Bilkentte Bilgisyar Muhendisi olarak
Kendi çapımda kendimi geliştiriyorum ve birgun evime PÖH'ün baskın atmasını istemiyorum... :D

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam yasaların uygulanmadığı katillerin hapse girmediği bir ülkede kesin bir şey söyleyemeyiz

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Hile kullandınız diye polis baskını, hapis gibi durumlarla karşılaşılması çok zor bi durum ve olanaksız. Ancak trojan atıp kişinin önemli verilerini siler, kopyalar iseniz kötü işleriniz için kullanıldığı öğrenilirse o zaman işler başkalaşır hapise bile atılırsınız. Bu yüzden rat,keylogger,trojan işlerine bulaşılmasını önermem.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
FBI open the door :D aga ne diyim yani konuşsak soğuk sussak gönlümüz razı değil hayırlısı

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
zaten 3 parti kullanmak ban sebebidir kardeşim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bendde öyle oldu bende anlamadım
Post automatically merged:

bendde öyle oldu bende anlamadım ki

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
3 parti yazılımı hile kullanmak vb Gibi şeyler dostum o yüzden direk ban yersin zaten konusunu açmaya gerek yok :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iOS Platformunda PUBG MOBILE için kodlanan CHETO isimli hilenin yapımcısı tutuklandı mesela. Ama uzakdoğu ülkesi. Bizim ülkemizde adalet kavramı yok olmuş sence hile kullanana bir şey olur mu? Devamkee :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle oyunlarda hile yaptığı yüzünden hapis yatan bir adam var davayı açan wolfünün yapımcı firması moygame ki adamların artık yapacağı bir şey kalmamıştı diye hatırlıyorum adamların oyunu o kadar kötüydü ki gelen geçen wolfüde hile yapıyordu hatta çoğunlukla bu hile olaylarına atılanlar wolfüyle başlıyor :D ama senin açından bi sıkıntı olmaz evet oyunlarda hile kötü bir şey ama p2w oyunlarda bence hile yapılması gerekiyor onun dışındakilerde tartışılır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
zaten kardeşim 3 parti uygulamalar yasal değil kullan arkadaşlar riskine katlanıçak elbette

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Trojende polis riski çok var fakat hile yapmakla birşey olacağını sanmam banane zaten milletin hile yapmasının sebebi kimsenin parası yok ve birde üstüne oyunlar sürekli parayla gelişme koyuyorlar yok para yatır altın al silahını gelistir fln

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hile kullandınız diye polis baskını, hapis gibi durumlarla karşılaşılması çok zor bi durum ve olanaksız. Ancak trojan atıp kişinin önemli verilerini siler, kopyalar iseniz kötü işleriniz için kullanıldığı öğrenilirse o zaman işler başkalaşır hapise bile atılırsınız. Bu yüzden rat,keylogger,trojan işlerine bulaşılmasını önermem.
Aynen oyle ne gerek var milleti dolandirmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...