10 Kas 2020 Yasaklandı #1 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI yasuoda auto stack q yu açtım minyonlara oto vuruyor fakat hortum atma süresi gene bekliyor o hortum atma süresini sıfırlayan özelligin adı neydi?
yasuoda auto stack q yu açtım minyonlara oto vuruyor fakat hortum atma süresi gene bekliyor o hortum atma süresini sıfırlayan özelligin adı neydi?
10 Kas 2020 #2 loljaxkekww L Üye Katılım 28 Eki 2020 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 24 5 HİZMET YILI menünün en alt kısmında exploit
10 Kas 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI loljaxkekww' Alıntı: menünün en alt kısmında exploit Genişletmek için tıklayın ... eq exploitde açık ama sıfırlamıyor genede ben hortum geldıgı gibi direk atmasını istiyorum
loljaxkekww' Alıntı: menünün en alt kısmında exploit Genişletmek için tıklayın ... eq exploitde açık ama sıfırlamıyor genede ben hortum geldıgı gibi direk atmasını istiyorum
10 Kas 2020 #4 fursy F Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI eq exploiti acıcaksın ve ilk q yu kendin stacklayip bi tane minyona e atıp q basmıcaksın sc kendi kendine q basıcak o zaman sıfırlanıyor
eq exploiti acıcaksın ve ilk q yu kendin stacklayip bi tane minyona e atıp q basmıcaksın sc kendi kendine q basıcak o zaman sıfırlanıyor
10 Kas 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI fursy' Alıntı: eq exploiti acıcaksın ve ilk q yu kendin stacklayip bi tane minyona e atıp q basmıcaksın sc kendi kendine q basıcak o zaman sıfırlanıyor Genişletmek için tıklayın ... discord varsa paylaşır mısın discorddan konuşalım denedim ama yapamadım
fursy' Alıntı: eq exploiti acıcaksın ve ilk q yu kendin stacklayip bi tane minyona e atıp q basmıcaksın sc kendi kendine q basıcak o zaman sıfırlanıyor Genişletmek için tıklayın ... discord varsa paylaşır mısın discorddan konuşalım denedim ama yapamadım