Uzman Üye
takip ettim hocam yayınında bildirim geldiği gibi geliyorumMerhaba arkadaşlar. Ekipmanlarımı topladım ufak ufak arkadaşlarımla yayın yapıyorum. Sizi ailem olarak gördüğüm için sizlerden de destek görmek isterim.
Takip veya izlenme benım ıcın cok onemlı maddi destek istemiyorum.
Bu şekilde konu acılması yasak mı bılmıyorum ama yasak ise kaldırırım
Twtich kanalım: Twitch.tv/Mecobsq
gameplay olcak oyun oynuyorum farklı farklıiçerik ne olacak dostum ?
takipteyiz
tek oynarken yada kalabalık olmadıgımda eklemeyi düşünüyorum teşekkürler <3yayına müzikler filanda eklemelisin knk
teşekkür ederim <3takip ettim hocam yayınında bildirim geldiği gibi geliyorum
Rica ederim hocam küçük yayıncıları her zaman desteklerimgameplay olcak oyun oynuyorum farklı farklı
Post automatically merged:
tek oynarken yada kalabalık olmadıgımda eklemeyi düşünüyorum teşekkürler <3
Post automatically merged:
teşekkür ederim <3
sanan destek olucamMerhaba arkadaşlar. Ekipmanlarımı topladım ufak ufak arkadaşlarımla yayın yapıyorum. Sizi ailem olarak gördüğüm için sizlerden de destek görmek isterim.
Takip veya izlenme benım ıcın cok onemlı maddi destek istemiyorum.
Bu şekilde konu acılması yasak mı bılmıyorum ama yasak ise kaldırırım
Twtich kanalım: Twitch.tv/Mecobsq
Oyun oynamayı düşünüyorum. WebCam eksik webcam almam gerekiyor. Farklı farklı oyunlar oynuyorum. Valo lol gta northgard rdr2 star wars wsilk önce ne tür içerikler yapıcan
valo gibi içerikler gelirse takıpte olurumOyun oynamayı düşünüyorum. WebCam eksik webcam almam gerekiyor. Farklı farklı oyunlar oynuyorum. Valo lol gta northgard rdr2 star wars ws
valorant oynuyorum genelde. İmmortal'a kasmaya çalışıyorum şuan plat 1'imvalo gibi içerikler gelirse takıpte olurum
teşekkür ederim. Umarım <3Süper başarılar dilerim umarım daha iyi yerlere gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?