Yayın için biraz para topla bununla yeni hype olmuş oyunları oynamaya çalış zaten oyunu merak edip illaki giren olucaktır genellikle ben böyle yapıyorum merak edip yayına dalıveriyorum sohbette güzelse sarıyormuhabbet etmeye çalışırken adam kaçıyor
teşekkür ederim yorumun içinYayın için biraz para topla bununla yeni hype olmuş oyunları oynamaya çalış zaten oyunu merak edip illaki giren olucaktır genellikle ben böyle yapıyorum merak edip yayına dalıveriyorum sohbette güzelse sarıyor
teşekkür ederim promote edebileceğim yerler var mı acaba ?oyunlarla ilgili discordlara katıl oralarda çevre yap, oyunlarda random ekiplere katıl çevre yap, eğlenceli olduğun sürece takipçin artacaktır. Reel arkadaşlarından rica et senin sunum yayın yaptığın konulara ilgisi olan arkadaşlarını sana yönlerdirsinler.
Pes etme, izlemeye gelen her 100 kişiden hatta 500 kişiden 1 kişiyi takipçin yapabilirsen harika bir sonuçtur. Zamanla takipçi sayın artarsa devam et artmazsa yapacak birşey yok. Bol şanslar.
Bu arada başarılı yayıncılardan hiçbiri tek başına çalışmıyor en az 1 yardımcıları var
Not : Yayınlayacaklarını güvendiğin arkadaşlarınla önce kendiniz yorumlayın nasıl olmuş diye
hahahaa şimdi açıyorum yayını denicemHangi oyun tutulmaya başlamışsa hemen o oyunu oynican birazda şive kat birazda iyi görün tamam
1.30 saatlik yayın yaptım şimdi kapattım izleyiciyle sohbette ettim oyunumuda oynadım zamanla hepside oturucak ikinci bir yayın ekranı aldığımda çok rahat edicemİyi izlenen bir yayıncı olabilmek biraz kabiliyet gerektiriyor. Nedir bu kabiliyet ? Birinci oyunu oynarken o oyunu hiç bilmeyen insanların bile seyrederken zevk almasını sağlayabilmelisin. Yaptığın sohbetle veya oyun için yaptığın yorumlarla bunu sağlayabilirsin. Bir diğeri bir kaç arkadaşınla oyun oynar ve onlar ile aranızda keyifli bir sohbet sağlayabilirsen bu insanların ilgisini çekecektir. Üçüncüsü ise oynadığın oyunu iyi oynayabilmen gerekiyor tabi kiKötü bir gamer'ı kimse seyretmek istemeyecektir.
Gameplay ağırlıklı oluyor zaten beklerim yayınlarımaiki tür yayıncı var bence hangi alanda ilerlemek istediğine karar vermelisin ilk olarak. Gameplay ağırlıklı yayın yapabilirsin benim izleme tercihim bu yönde çoğunlukla ama karar senın tabi
Önerin için teşekkür ederim yayınlarıma beklerimağa sohbetin iyi ise güzel para kazanabilirsin sadece oyun oynamakla olmuyor biraz eğlenceli yayın yapanları izliyor insanlar bende öyleyim
lol,csgo,pubg gibi oyunlar oynuyorum yakında hikayeli oyunlarda oynayacağım yayınlarıma beklerim teşekkürler ^ ^bence iyi oynadığın oyun seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?