emek ettiğim şeyi babam gelse bedavaya vermem, indirim yaparımhem yayıncıya bedava vermiyorsun adam bide senin reklamı yapcak para kazan diye
daha çok ararsın yayıncı o zaman hocamemek ettiğim şeyi babam gelse bedavaya vermem, indirim yaparım
sıkıntı yokdaha çok ararsın yayıncı o zaman hocam
kullanici ismini atsana adaminKesinlikle satın almayın kendisi dolandırıcıdır beni dolandırdı. https://memoryhackers.org/konular/toxicrvnx-dolandiricidir.295013/ kısmında konu açtım bakabilirsiniz kanıtlar mevcut.
kullanici ismini atsana adamin
Kusura bakmayın ama bu düşünce ile zor bulursunuz gibi geliyor. Gerçi Kendini kullandırmak isteyen kişi bulmak da çok zor değil ama yine de bol şansemek ettiğim şeyi babam gelse bedavaya vermem, indirim yaparım
hakkımda yapılan payalaşım yalandır şuan modlarla iletişim halindeyimKusura bakmayın ama bu düşünce ile zor bulursunuz gibi geliyor. Gerçi Kendini kullandırmak isteyen kişi bulmak da çok zor değil ama yine de bol şans
Hakkınızda yapılan paylaşımı da görünce durumun biraz şüpheli olduğu kanaatindeyim.
https://memoryhackers.org/konular/toxicrvnx-dolandiricidir.295013/İyi forumlar...
Sanırım pek yalana benzemiyor. Hakkında çok fazla şikayet ve yorum yapıldığını görüyorum. Hatta bu konu ile ilgili bir yorumunda "emek ettiğim şeyi babam gelse bedavaya vermem, indirim yaparım" demişsin, Ancak Çoğu konuda da senin hakkında github ile indirdiğin source kodlarını göstererek işlem ve süreç tamamladığın söyleniyor. Bütün bunları göz önünde bulundurunca gerçekten kötü bir profile sahip olmuşsun sanırım. Üzücü...hakkımda yapılan payalaşım yalandır şuan modlarla iletişim halindeyim
Sen nasıl bir insansın o aldığın para haram zıkkım olsun o para senin biryerinden çıkar inşallah.hakkımda yapılan payalaşım yalandır şuan modlarla iletişim halindeyim
Tatsız bir durum mesela bu...Sen nasıl bir insansın o aldığın para haram zıkkım olsun o para senin biryerinden çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?