yayıncılar genelde izleyiciler profillerine övgü mesajı atıyorlar böyle kasılıyor diye biliyorum profil mesajları övgüler vbMerhaba arkadaşlar. Son 2 ayda 5 hesabımın güven faktörü kırmızı oldu. 2 maç attıgım hesap bile kırmızı oldu. 3. part yazılım kullanıyorum report nadir yediğimi düşünüyorum çünkü çok legit oynuyorum wh, aimbot kullanmıyorum. 3-4 yıldır hiç vac-ow yemedim. yayıncılar da 3.part yazılım kullanıyor onların neden güven faktörü düşmüyor onu anlayamadım. ayrıca sitede vacnet programını çalıştırıp logları temizleyim dedim enter yaptıktan sonra pencere kapanıyo direkt. manuel olarak log dosyasını da bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
hangi yayıncı kullanıyor? tespit edilse anında zaten ban yer. bi tane kız twitchte yayındayken yanlışlıkla hileyi göstermişti ardından direkt vac yedi.Merhaba arkadaşlar. Son 2 ayda 5 hesabımın güven faktörü kırmızı oldu. 2 maç attıgım hesap bile kırmızı oldu. 3. part yazılım kullanıyorum report nadir yediğimi düşünüyorum çünkü çok legit oynuyorum wh, aimbot kullanmıyorum. 3-4 yıldır hiç vac-ow yemedim. yayıncılar da 3.part yazılım kullanıyor onların neden güven faktörü düşmüyor onu anlayamadım. ayrıca sitede vacnet programını çalıştırıp logları temizleyim dedim enter yaptıktan sonra pencere kapanıyo direkt. manuel olarak log dosyasını da bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
arkadaş kullanan yayıncılar var demiş ben demiyorum bilmiyorumda var mı dayı zaten csgo ban sistemi rezalet iyi bir yazılımla ban yeme imkanı sıfır gibi bişey hileyi göstericek kadar beyinsizsen zaten yayın açma derim susarım büyük ihtimalle tuş ataması yapmış yanlışıkla ona basmış herşey gözükmüştür.hangi yayıncı kullanıyor? tespit edilse anında zaten ban yer. bi tane kız twitchte yayındayken yanlışlıkla hileyi göstermişti ardından direkt vac yedi.
knk yayıncılara ozel hileller veriyor oyunun kendi şirketi çünkü oyayıncı oyunu tanıtıp oyunu one çıkarıyor anlaşmalı tapi daha yarrıntıalrı var ama kısaca anlarsın senMerhaba arkadaşlar. Son 2 ayda 5 hesabımın güven faktörü kırmızı oldu. 2 maç attıgım hesap bile kırmızı oldu. 3. part yazılım kullanıyorum report nadir yediğimi düşünüyorum çünkü çok legit oynuyorum wh, aimbot kullanmıyorum. 3-4 yıldır hiç vac-ow yemedim. yayıncılar da 3.part yazılım kullanıyor onların neden güven faktörü düşmüyor onu anlayamadım. ayrıca sitede vacnet programını çalıştırıp logları temizleyim dedim enter yaptıktan sonra pencere kapanıyo direkt. manuel olarak log dosyasını da bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
knk oyle degil işte yayıncı dedigin kişilere ozel hileler verilir oyunun kendi şirketi veriri oyunu tanıtıp one çıkarsın di,ye her yayıncıda her oyunda boyle tabi basit yayıncılar da degilhangi yayıncı kullanıyor? tespit edilse anında zaten ban yer. bi tane kız twitchte yayındayken yanlışlıkla hileyi göstermişti ardından direkt vac yedi.
yayıncılar hıle kullanıyor demıyorum. obs de 3.part yazılım. yani yayın paylaşmak için 3.part yazılım kullanmaları gerekıyorarkadaş kullanan yayıncılar var demiş ben demiyorum bilmiyorumda var mı dayı zaten csgo ban sistemi rezalet iyi bir yazılımla ban yeme imkanı sıfır gibi bişey hileyi göstericek kadar beyinsizsen zaten yayın açma derim susarım büyük ihtimalle tuş ataması yapmış yanlışıkla ona basmış herşey gözükmüştür.
anlıyorum abi bu arada ufak bir soru ne kullanıyorsun acaba? koskoca valve yayıncı kendisini tanıtsın diye hile veriyorknk yayıncılara ozel hileller veriyor oyunun kendi şirketi çünkü oyayıncı oyunu tanıtıp oyunu one çıkarıyor anlaşmalı tapi daha yarrıntıalrı var ama kısaca anlarsın sen
Post automatically merged:
knk oyle degil işte yayıncı dedigin kişilere ozel hileler verilir oyunun kendi şirketi veriri oyunu tanıtıp one çıkarsın di,ye her yayıncıda her oyunda boyle tabi basit yayıncılar da degil1m ve 1m ustu yayıncıalra ozel yazılımalr verilir tanıtım yapsınlar diye
valve'nin böyle bir şeye ihtiyacı yok herhangi bir hile tespitinde yayıncının kanalını bile kapattırıyorlar en sevilen e sporculardan birinin makro yaptığı anlaşıldığında e spordan direkt olarak ban yedi.knk yayıncılara ozel hileller veriyor oyunun kendi şirketi çünkü oyayıncı oyunu tanıtıp oyunu one çıkarıyor anlaşmalı tapi daha yarrıntıalrı var ama kısaca anlarsın sen
Post automatically merged:
knk oyle degil işte yayıncı dedigin kişilere ozel hileler verilir oyunun kendi şirketi veriri oyunu tanıtıp one çıkarsın di,ye her yayıncıda her oyunda boyle tabi basit yayıncılar da degil1m ve 1m ustu yayıncıalra ozel yazılımalr verilir tanıtım yapsınlar diye
Özelden kullandigim hileyi paylasabilirimanlıyorum abi bu arada ufak bir soru ne kullanıyorsun acaba? koskoca valve yayıncı kendisini tanıtsın diye hile veriyor
Yarin ekleyim hocamgüven faktorü reportla ilgili birşey değil kullandığın hilenin kendisiyle alakalı birşeydir. Öneri istiyosan
discord: 001#8553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?