Yaz gününde yapılabilecek meslek önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şimdiden yaza hazırlık yapıyorum. Yazın böyle parası iyi meslekler önerebilir misiniz?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bızım burda sahilde mado var onu düşünüyorum garson olarak ona bakabilirsin

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam marmaris gibi antalya gibi yerlerde Barmenlik yapabilirsin garsonluk falan iyi iş var

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şimdiden yaza hazırlık yapıyorum yazın böyle parası iyi meslekler önerebilir misiniz
Kanka tanıdığın veya arkadaşının tanıdığı bir eczane sahibi varsa orada dükkanın başında durmak çalışmak kesinlikle ne seni çok yorar ne de para almakta sorun çekmezsin sigortanda yatar mutlaka eczaneyi düşün tanıdık varsa mutlaka iş almaya çalış sigortan yatarsa ömür boyu rahat edersin hele öğrenciysen

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
tecrüben varsa bizim marmaris'te burada otelde resepsiyonist olabilirsin aylık 20k ya kadar falan veriyolar

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tecrüben varsa bizim marmaris'te burada otelde resepsiyonist olabilirsin aylık 20k ya kadar falan veriyolar
O konuda tecrübem yok maalesef daha cok isgücü fazla olan mesleklerde çalıştım
Post automatically merged:

Kanka tanıdığın veya arkadaşının tanıdığı bir eczane sahibi varsa orada dükkanın başında durmak çalışmak kesinlikle ne seni çok yorar ne de para almakta sorun çekmezsin sigortanda yatar mutlaka eczaneyi düşün tanıdık varsa mutlaka iş almaya çalış sigortan yatarsa ömür boyu rahat edersin hele öğrenciysen
Ezcanede nasıl yaparım ki ilaçların ne işe yaradığını falan nasıl oluyor o il

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
stajlara girebilirsin hem meslek öğrenirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
öğrenciyseniz part time garsonluk

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
otellerde özellikle turistik otellerde çalış ne olursa bu odalara valiz taşıyanlar en iyisi en çok onlar bahşiş alıyor turistik olduğu için de döviz olarak alıyorsun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İyi bir yerde barmenlik yaparsan para var
Ama yazın yapılabilecek ve getiri yüksek olan iş kuryelik
A yada A2 ehliyet varsa yazın yapılabilecek aynı zamanda en riskli bir iş

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam sanayide yer bulursan rahat edersin ama yer bulman önemli çok hızlı dolar sanayi en fazla dükkandan dükkana koşturursun getir götür yaparsın fazla kazanim dersende kuryecilik barmenler bahşişlerle çok alıyolar

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam sanayide yer bulursan rahat edersin ama yer bulman önemli çok hızlı dolar sanayi en fazla dükkandan dükkana koşturursun getir götür yaparsın fazla kazanim dersende kuryecilik barmenler bahşişlerle çok alıyolar
sanayide bi ara çalışmıştım yemekleri efsane oluyor muhabbeti ortamı tek sorunu biraz yorucu oluyor geri kalan herşey müq

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
sanayide bi ara çalışmıştım yemekleri efsane oluyor muhabbeti ortamı tek sorunu biraz yorucu oluyor geri kalan herşey müq
babam benim sanayici günün her saatinde bir yere bişey getiri götürü yapardım çok yorucu olsada güzel oluyo çevre görüyorsun iyi oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...