Kanka tanıdığın veya arkadaşının tanıdığı bir eczane sahibi varsa orada dükkanın başında durmak çalışmak kesinlikle ne seni çok yorar ne de para almakta sorun çekmezsin sigortanda yatar mutlaka eczaneyi düşün tanıdık varsa mutlaka iş almaya çalış sigortan yatarsa ömür boyu rahat edersin hele öğrenciysenŞimdiden yaza hazırlık yapıyorum yazın böyle parası iyi meslekler önerebilir misiniz
O konuda tecrübem yok maalesef daha cok isgücü fazla olan mesleklerde çalıştımtecrüben varsa bizim marmaris'te burada otelde resepsiyonist olabilirsin aylık 20k ya kadar falan veriyolar
Ezcanede nasıl yaparım ki ilaçların ne işe yaradığını falan nasıl oluyor o ilKanka tanıdığın veya arkadaşının tanıdığı bir eczane sahibi varsa orada dükkanın başında durmak çalışmak kesinlikle ne seni çok yorar ne de para almakta sorun çekmezsin sigortanda yatar mutlaka eczaneyi düşün tanıdık varsa mutlaka iş almaya çalış sigortan yatarsa ömür boyu rahat edersin hele öğrenciysen
20 k mı alıyolarmış bak yeni öğrendim bunutecrüben varsa bizim marmaris'te burada otelde resepsiyonist olabilirsin aylık 20k ya kadar falan veriyolar
Nasıl oluyor kanka o bilgim yokstajlara girebilirsin hem meslek öğrenirsin
yaz stajları diye geçiyor googledan araştırabilirsinNasıl oluyor kanka o bilgim yok
çok iyi paratecrüben varsa bizim marmaris'te burada otelde resepsiyonist olabilirsin aylık 20k ya kadar falan veriyolar
sanayide bi ara çalışmıştım yemekleri efsane oluyor muhabbeti ortamı tek sorunu biraz yorucu oluyor geri kalan herşey müqhocam sanayide yer bulursan rahat edersin ama yer bulman önemli çok hızlı dolar sanayi en fazla dükkandan dükkana koşturursun getir götür yaparsın fazla kazanim dersende kuryecilik barmenler bahşişlerle çok alıyolar
babam benim sanayici günün her saatinde bir yere bişey getiri götürü yapardım çok yorucu olsada güzel oluyo çevre görüyorsun iyi oluyosanayide bi ara çalışmıştım yemekleri efsane oluyor muhabbeti ortamı tek sorunu biraz yorucu oluyor geri kalan herşey müq
aynen öyle çok sarıyorbabam benim sanayici günün her saatinde bir yere bişey getiri götürü yapardım çok yorucu olsada güzel oluyo çevre görüyorsun iyi oluyo