d3 Σ x2
Süper Üye
Antalyada üni okudum hocam tatil için çok iyi seçim. Benim yaz tatili stabil geçecek akrabaları 3 ay boyunca denize mangala götürme üzerineYaz geliyor artık herkesin bir planı vardır şurada tatil yapıcam falan diye ben antalyaya gidicem kamp kurucam arkadaşlarla 3-4 gün kalıcaz sonrasında izmire geçicez
Abim antalya da kalıyor iş yeri orada hem onu ziyaret amaçlı gidicez hemde gayet güzel sakin bir yer denizi de güzel hem uzun zamandır kendimi robot gibi hissediyorum sosyalleşme yok gidiyim bare 2 3 gün insan gibi yaşayayımAntalyada üni okudum hocam tatil için çok iyi seçim. Benim yaz tatili stabil geçecek akrabaları 3 ay boyunca denize mangala götürme üzerine
senin plan daha kapsamlıymış inşallah gidersin buraya da deneyimlerini yazarsınallah izin verirse amerikaya çalışmaya gidicem tatil planım çalışmak work work work
inşallah dostum 6 ay boyunca çalıştım para biriktirdim saolasın ilk gittiğimde yazarım bu postun altına nasıl bir his olduğunusenin plan daha kapsamlıymış inşallah gidersin buraya da deneyimlerini yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?