Onaylı Üye
Fantastik hikayeler yazabilirsin hayal gücünün bı sınırı olmaz ne istersen yazarsın
vlog sayfası açıp yeteneklerini sarf edebileceğin kendini ifade edebileceğin bir kanalda yapabilirsinŞu aralar çok şeyler yazasım var. Fakat nereye ne yazacağımı bilmiyorum. Almanca günlük fikri aldım birinden. Farklı dillerde birşeyler de yazabilirim dillere ilgim var. Sizce nereye/ne yazabilirim?
Olabilir en azından denemeye çalışırımFantastik hikayeler yazabilirsin hayal gücünün bı sınırı olmaz ne istersen yazarsın
Çok da uğraştırıcı olmasın usta be üşengeç biriyimvlog sayfası açıp yeteneklerini sarf edebileceğin kendini ifade edebileceğin bir kanalda yapabilirsin
hahahaha eyvallahKanka senin ismin benim Metin2 de ki ilk loncanın adıydi anılarımı canlandırdı sağolasın ssna bir like benden.......
Aynen dediğin defterden bende var dostum baya kitap gibi. Önce farklı yerlere karalayıp seçme olarak o deftere geçirmeyi planlıyorum.Söz uçar yazı kalır derler. Bence kendine güzel bir defter al kaliteli olanlar var bu iş için birebir. Onlara yazman çok güzel olacaktır hem farklı dillerde yazıcakmışsın hoş durur.