Yazacak bir şeyler bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yaşamından bir olayı çok felsefik ve değerli bir olaymış gibi anlatmak. Böyle bir fikir geldi aklıma.
Mantıklı geldi denenebilir
Post automatically merged:

Eğer müzik ile ilgileniyor isen aç bi free beat karala kankam. Bazen ritimlere dökmek çok daha iyi hissettiriyor
Bu da güzel fikir teşekkürler :)
Neden almanca acaba?
Dillere ilgim var ve almancayı az çok biliyorum(öğreniyorum.)

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bitane eskiz defteri al 20-25 tl bir şey, günlük üzerinden gidiceksen gününün en çarpıcı olayını resmetmeye çalış daha sonra gününü anlat. Bence tertemiz.

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eğer İngilizcende iyiyse ve Almanca da ilerletmek istiyorsan ileride çok ekmeğini yersin.

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Makaleyi yapmak istediğiniz dile karşılık gelen bölüme yazabilir, sorularınız varsa yönetimle iletişime geçebilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şu aralar çok şeyler yazasım var. Fakat nereye ne yazacağımı bilmiyorum. Almanca günlük fikri aldım birinden. Farklı dillerde birşeyler de yazabilirim dillere ilgim var. Sizce nereye/ne yazabilirim?
günlük yazabilirsin yazılım öğrenebilirsin cod yazarsın

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok yazmayı seven birisin gibi ileride senden yazar olur kesin :)

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kendi dünya olustur sınırsız dusunceye sahıpsız ulke kur onları savastır ROMAN yap al sana soyle bısey soylıyım ucu buca gelmeyen seyler yazarsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şu aralar çok şeyler yazasım var. Fakat nereye ne yazacağımı bilmiyorum. Almanca günlük fikri aldım birinden. Farklı dillerde birşeyler de yazabilirim dillere ilgim var. Sizce nereye/ne yazabilirim?
eğerki çok bişeyler yazmak istiyorsan günlük tut ilerde bakınca gerçekten iyi hissediyorsun

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knka havadan sudan bı acıyosun yok cok soguk falan diye onu arkası gelmez zaten bıraz kastıgın ıcın bulamıyor olabılırsın yada karsındakı net cevvaplar verıyorsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...