youtubede baktıklarım çok karışık geliyor elimde telefon üzerinden yapma fikri var pcdeki mikrofonum fazla iyi değilYtde bakabilirsin bu konuyla ilgili ve basarilarinin devamini dilerim
hayır sesimi değiştirmek değil daha biraz daha kalınlığı inceltmek tiz ayarı gibi düşünYani Sesinimi Deiştirmek İstiyorsun ?
teşekkürler bakacağımvoicemaster var yardımcı olur umarım
Arkadaşımın Dediği Gibi YT den Bakarsan Daha Verimli Olur.youtubede baktıklarım çok karışık geliyor elimde telefon üzerinden yapma fikri var pcdeki mikrofonum fazla iyi değil
Post automatically merged:
hayır sesimi değiştirmek değil daha biraz daha kalınlığı inceltmek tiz ayarı gibi düşün
bakacağım teşşekürlerArkadaşımın Dediği Gibi YT den Bakarsan Daha Verimli Olur.
Önemli Değil <3bakacağım teşşekürler
hidra+şanışer karışımıHangi tür şarkılar
ondan değil hocamda yapıyorsak adam gibi yapalım kendi yaptığımı benim dinleyesim gelmeyecekse millet niye dinlesinneden sesini degiştirmek istiyorsun ki seni beğenen böyle begensin kardeşim
Usta piyasada çıkan çok kişi var raple alakalı ya hevesini kırmak gibi olmasın ama herkes rap yapmaya çalışıyorhidra+şanışer karışımı
Post automatically merged:
ondan değil hocamda yapıyorsak adam gibi yapalım kendi yaptığımı benim dinleyesim gelmeyecekse millet niye dinlesin
benimki rap değil hocamUsta piyasada çıkan çok kişi var raple alakalı ya hevesini kırmak gibi olmasın ama herkes rap yapmaya çalışıyor
Şanışer + Hidra ne ola kibenimki rap değil hocam
boş ve anlamsız değil yani sözler diğerlerini gibi sanmaŞanışer + Hidra ne ola ki
Kanka sözler değil, sana türü soruyorum rap, pop, trap gibiboş ve anlamsız değil yani sözler diğerlerini gibi sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?