15 Ocak 2017 #1 Nightlyy N Onaylı Üye Katılım 13 Kas 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Sorun böyle Dword'un Yayınladığı hata çözümleri için olan konuda denilenleri yaptım... + Hala yazılar kırmızı + Varsayılan Tarayıcım Chrome + Operayı Varsayılan Tarayıcı Yaptım Denedim , Olmadı + Siteye Girip Hacki Açıyorum F5 Çekiyorum / Hileyi Açıp Siteye giriyorum , Olmuyor Tw'den Ya da Alphemixten Çözebilecek birileri var mı ? Çözebilecek Yok mu ?
Sorun böyle Dword'un Yayınladığı hata çözümleri için olan konuda denilenleri yaptım... + Hala yazılar kırmızı + Varsayılan Tarayıcım Chrome + Operayı Varsayılan Tarayıcı Yaptım Denedim , Olmadı + Siteye Girip Hacki Açıyorum F5 Çekiyorum / Hileyi Açıp Siteye giriyorum , Olmuyor Tw'den Ya da Alphemixten Çözebilecek birileri var mı ? Çözebilecek Yok mu ?
15 Ocak 2017 #2 jomenne J Onaylı Üye Katılım 28 Eyl 2016 Mesajlar 76 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI LaikYobaz' Alıntı: Report edildin zaa Genişletmek için tıklayın ... neyi rapor ettin herşey yerli yerinde banlanıcaksın kardeş Oyla 0 Olumsuz oyla
LaikYobaz' Alıntı: Report edildin zaa Genişletmek için tıklayın ... neyi rapor ettin herşey yerli yerinde banlanıcaksın kardeş
15 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 Nightlyy N Onaylı Üye Katılım 13 Kas 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI jomenne' Alıntı: LaikYobaz' Alıntı: Report edildin zaa Genişletmek için tıklayın ... neyi rapor ettin herşey yerli yerinde banlanıcaksın kardeş Genişletmek için tıklayın ... Arkadaş Spam konu kasıp rapor yiyince benden çekemedi işte Boşver , Hem Suçlu Hem Güçlü LaikYobaz' Alıntı: Nightlyy' Alıntı: Arkadaş Spam konu kasıp rapor yiyince benden çekemedi işte Boşver , Hem Suçlu Hem Güçlü Genişletmek için tıklayın ... hahahah bu benim 100. banımdır her gün banlanıyorum :SDİSD:SD:Sd:SD Genişletmek için tıklayın ... Sen Akıllanmıcaksın Galiba ? Burda 1 yıldır felan forumdayım farklı hesaplarla senin gibi şımartılmış birini görmedim prim için herşeyi yaparsın sen. Oyla 0 Olumsuz oyla
jomenne' Alıntı: LaikYobaz' Alıntı: Report edildin zaa Genişletmek için tıklayın ... neyi rapor ettin herşey yerli yerinde banlanıcaksın kardeş Genişletmek için tıklayın ... Arkadaş Spam konu kasıp rapor yiyince benden çekemedi işte Boşver , Hem Suçlu Hem Güçlü LaikYobaz' Alıntı: Nightlyy' Alıntı: Arkadaş Spam konu kasıp rapor yiyince benden çekemedi işte Boşver , Hem Suçlu Hem Güçlü Genişletmek için tıklayın ... hahahah bu benim 100. banımdır her gün banlanıyorum :SDİSD:SD:Sd:SD Genişletmek için tıklayın ... Sen Akıllanmıcaksın Galiba ? Burda 1 yıldır felan forumdayım farklı hesaplarla senin gibi şımartılmış birini görmedim prim için herşeyi yaparsın sen.
16 Ocak 2017 #4 SurqeonTR S Üye Katılım 25 Eyl 2015 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI AYNI SORUN BENDEDE VAR :/ Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Ocak 2017 #5 loafmcloaf L Uzman Üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 153 Tepki puanı 3 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI Operayi İndirip Dener Misin Bi? Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Ocak 2017 #6 beyzaemre366 B Onaylı Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 83 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI kardeş eskiden bendede öyle oluyordu ama artık olmuyor sebebi ne oldugunu bilmiyorum yararlı konu Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Ocak 2017 Konuyu başlatan #7 Nightlyy N Onaylı Üye Katılım 13 Kas 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI loafmcloaf' Alıntı: Operayi İndirip Dener Misin Bi? Genişletmek için tıklayın ... + Operayı Varsayılan Tarayıcı Yaptım Denedim , Olmadı lafından ne anlıyosun ? Demekki denemişim operadan Oyla 0 Olumsuz oyla
loafmcloaf' Alıntı: Operayi İndirip Dener Misin Bi? Genişletmek için tıklayın ... + Operayı Varsayılan Tarayıcı Yaptım Denedim , Olmadı lafından ne anlıyosun ? Demekki denemişim operadan