Çok ciddi bir proje değilse çözüm basit . Bu yöntemi kendim buldum ama eminim bu şekilde yapan başkalarıda vardır .
Öncelikle Paint programını açman gerekiyor , açmak için yeni bir bit eşlem dosyası açıp sağ tık ile Paint ile birlikte aç yapman gerekli . Paint programını açtıktan sonra resimde gösterdiğim şekilde istediğin çözünürlüğe ayarlaman gerekli bu önemli .
,
,
çözünürlüğü bu şekilde ayarlayabilirsin .
Ardından metni yaz ve farklı kaydet ile kaydet , kaç yazıya ihtiyacın var ise o kadar resim gerekli tek bir klasöre toplamanı öneririm birazdan sebebini anlarsın .
Resimleri hallettikten sonra Windows Movie Maker programına ihtiyacın olacak , kullanımı çok kolaydır ve Windows 7 işletim sisteminden sonra çıkan tüm Wİndows'larda vardır .
Wİndows Movie Maker'i açmak için herhangi bir resme sağ tıkla ve birlikte aç kısmından Wİndows Movie Maker'i seç .
Programı açtığımıza göre resimleri içeri atmamız gerekiyor , en kolal yoldan tüm resimleri ( Ctrl ) + ( A ) kısayolu ile seçip herhangi bir tanesine sol tık ile basılı tutarak Windows Movie Maker'a sürüklemen gerekiyor .
Resimleri içerisine attık ancak önemli olan bir nokta daha varki buda resimlerin kaç saniye gösteleceği .
Windows Movie Maker'da düzenle kısmından o anda seçili olan resmin kaç saniye gösterileceğini ayarlayabilirsin ancak tüm resimlerin aynı süre boyunca gösterilmesi için yine ( Ctrl ) + ( A ) kısayolu ile Windows Movie Maker içerisindeki tüm resimleri seçip düzenle kısmından her birinin kaç saniye boyunca gösterileceğini seçebilirsin .