Yazılım Dili Öğrenmek İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
öyle yaparım ilk c++ sonra c# python öyle giderim amacım hepsini öğrenmek

önerin için sağol

şey diye duydum ben bu c# ve c++ girerken yanında algoritma mı ne öğrenmek lazımmış doğrumu ?

sağol bilgi için
Rica ederim algoritma işin temeli yazılım mantığı için bilmek önemlidir biraz araştırısan çok kaynak var ingilizce kaynaklara da bakabilrisin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet doğru dostum.Yazılım mühendisliği mezunuyum ben. Sormak istediklerini sorabilirsin yardımcı olurum.Algoritmayı çözüm odaklı üretebilirsen çok cabuk kavrarsın mesela : bu kod yazıldımı -evet-hayır- evetse cevap -çalışıyor mu?- cevap hayır ise tekrardan düzenleyip bu kod yazıldımı penceresine dönüp yeniden tasarlaman gerekli...
peki bu algoritmayı udemyden öğrenebiliyozmu nasıl bişey pek bilmiyom ?
Post automatically merged:

Rica ederim algoritma işin temeli yazılım mantığı için bilmek önemlidir biraz araştırısan çok kaynak var ingilizce kaynaklara da bakabilrisin
bu algoritmayı nerden öğrenebilirim biliyomusun kurstaken öğretiyolarmı yoksa gidip algoritma kursu falanmı almam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kanka profesyonel olmak istiyosan çabala staj gör bence çok var çalısımını yapan insanlar bulursun illa

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yazılıma ilk adım için c , c++ c# olabilir java biraz ağır gelebilir bu dillerin herhangi birini öğrendeikten sonra 2. dil yerine algoritma öğrenmen, ne kadar dil bilsen bile algoritma olmadan kendi başına birsey yazamıyorsun

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yazılıma ilk adım için c , c++ c# olabilir java biraz ağır gelebilir bu dillerin herhangi birini öğrendeikten sonra 2. dil yerine algoritma öğrenmen, ne kadar dil bilsen bile algoritma olmadan kendi başına birsey yazamıyorsun
bu algoritmayı nerden öğrenebilirim bi kursu falan varmı ?

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
genellikle c++ öneriliyor benim bir ark vardı çok uğraşıyordu ve bu işler çok zaman ister diyordu 4 yılda zar zor bişiler öğrendiğini söylüyordu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
genellikle c++ öneriliyor benim bir ark vardı çok uğraşıyordu ve bu işler çok zaman ister diyordu 4 yılda zar zor bişiler öğrendiğini söylüyordu
bi c++ için 4 yıl sürceğini zannetmiyorum full calissan tahmini 2-3 aya a dan z ye öğrenmiş olursun bence

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yok yok onu demiyorum yani c++ ile başladı yazılım öğrenmeye 4 yılda kendini çok geliştirmiş ama öyle şuanki hackerlar gibi değil kendisi çok iyi bence ama acemiyim diyor c++ ile başladım 4 yılda az bişiler öğrendim diyor tabi bende sormaya az çekinmiyor değilim :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
peki bu algoritmayı udemyden öğrenebiliyozmu nasıl bişey pek bilmiyom ?
Post automatically merged:

bu algoritmayı nerden öğrenebilirim biliyomusun kurstaken öğretiyolarmı yoksa gidip algoritma kursu falanmı almam lazım
udemy üzerinden algoritma öğrenemezsin.Algoritmayı kendi kafanda kurman ve sonuçlandırman gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
algoritma değil c# yazman yeterli.zaten sana en temelinden öğretecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...