Yazılım geliştirici ekip ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar, arkadaşlar öncelikle nasılsınız iyisiniz umarım iyisinizdir. Bugün şöyle bir fikir geldi aklıma sizle paylaşmak istiyorum, umarım sizde bana bu konuda destek verirsiniz.

Forumda şuan birçok kişi yazılım dili biliyor, ileri seviye bilen vardır, orta seviye bilen vardır, temel seviye bilenler vardır. Fikrim kısa tabiriyle çok basit bir yapıya sahip, örnek veriyorum yazılım öğrenmek isteyenler hem forumdan destek alabiliyor biliyorsunuz ki, forumdaki konular yeterli gelmeyince dostlarımız bizlere sorular soruyor ve biz onlara forum üzerinden destek çıkmaya çalışıyoruz.

Bir programlama dili üzerinde değil, birçok programlama dili üzerinde (c-c#-c++-java-ruby-css-html-php-sql-perl-assembly-python,javascript vb.) aklında takılan ve kafasında soru işareti olan arkadaşlarımız oluyor ve biz bu arkadaşlara tam olarak destek veremiyoruz. Benim şahsi fikrim bir ekip kuralım bunu zaten @sugi kardeşimiz önceden bir konu açmıştı, o konuya da girip bakabilirsiniz. Pek ilgi görülmemişti konusu ondan dolayı bende bazı kişileri bu konuda aydınlatmak istiyorum.

Aklında soru işareti olan, yazılım üzerinde hep sorun yaşayan, bu sadece yazılım için geçerli değil her konu için geçerlidir. Destek almak isteyen ama forumda yeteri kadar bilgi öğrenemeyen, öğrense bile eksik ve hatalı öğrenen kardeşlerimize yardımcı bir yazılım geliştirici bir ekip oluşturmak istiyorum.

Belki diyebilirsiniz, böyle bir ekip var, ancak konumuz sadece birbirimizle yardımlaşmak ve yazılarla değil anlatımlarla sesli şekilde saygı çerçevesinde bildiklerimizi arkadaşlarımıza uygun şekilde anlatmaktır.

Yazılım dili veya grafik tasarım öğrenmek isteyen, ancak eksikleri ve bir türlü araştırdıkları halde sorunlarını çözemeyen arkadaşlarımız için bu konu açılmıştır. Aksi halde konuyu zaten kendim kapatırım, hiç şüphesiz! Amacım sesli şekilde discord üzerinden arkadaşlarımıza destek olmaktır.

Şimdi diyebilirsiniz ki ne tür bir destek? ne şekilde bir destek?

Tür : Yazılımsal ve grafik olarak bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak (forumda konu açmak, yeni üyelerimize yardımcı olmak.)
Tür 2: Sıkıntı yaşayan bazı arkadaşlarımıza canlı şekilde saygı çerçevesinde destek vermek, kurallar dahilinde!

Ne şekilde bir destek diyorsanız discord üzerinden güvenli bir şekilde, forumdaki kullanıcılarımıza yardımcı olmak ve bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak ve konu açarak yeni forum üyelerine destek olmaktır. Bilgi paylaştıkça çoğalır unutmayın dostlarım, discord gelen herkese şimdiden başarılar, geldiğiniz zaman discord kurallarına uyarsanız çok seviniriz.

* Mikrofon zorunludur. (Yaş farketmez, saygı çerçevesinde kurallara uygun şekilde dursun yeter.)
* En az bir programlama dili bilmesi zorunludur. (Temel seviye'de bilseniz yeter)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
Güvenebilirlik , beraberlik ve yardım sonuçlarınız için kesinlikle gelebilirsiniz . güzel bir paylaşım yazılım konusunda maşallah

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Web Tasarım üzerine Bana Soru Sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum kendim yaptığım bir çok scriptler 'i sizle de paylaşabilirim...

Beyler burdayız biz sizde gelebilirsiniz :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buyrun gelin ortaklaşa iş yapalaım

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Sen burada ki insanları daha bilmiyorsun, böyle şekil konular açıp hiç havalara girme konu açıyorsan buradan aç anlayan zaten net bir şekilde anlıyor. Anlamayan da netten video izleyebilir.

Üye
7 HİZMET YILI
Web Tasarım üzerine Bana Soru sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olrm

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu Neden Uyarı Aldı Tamamen Renkli vs. Değil güzelce hazırlanmış bir şey, anlamıyorum. Ama Fikrini, Amacını Beğendim Güzel. Bunu Gerçekleştirmek Kolay Değil Ama Haberin Olsun :D.
Bende Elimden Geldikçe Yardımcı Olmak İsterim C# ve SQL Konularında Özellikle, Eğer Başarabilirseniz Beni de Çağırırsınız :D.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu Neden Uyarı Aldı Tamamen Renkli vs. Değil güzelce hazırlanmış bir şey, anlamıyorum. Ama Fikrini, Amacını Beğendim Güzel. Bunu Gerçekleştirmek Kolay Değil Ama Haberin Olsun :D.
Bende Elimden Geldikçe Yardımcı Olmak İsterim C# ve SQL Konularında Özellikle, Eğer Başarabilirseniz Beni de Çağırırsınız :D.
en başta tüm yazı renkli yazıldığından dolayı uyarı aldı. Sonradan konu düzeltilmiştir.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunu konu açarak değil, yöneticiler ile görüşerek hallet belki özel rank ekleyebilirler.
Tamam kardeşim, sıkıntı yok.
Post automatically merged:

Sen burada ki insanları daha bilmiyorsun, böyle şekil konular açıp hiç havalara girme konu açıyorsan buradan aç anlayan zaten net bir şekilde anlıyor. Anlamayan da netten video izleyebilir.
Konuyu tam olarak okumayıp baştan sağma okuduğun belli @ndngailesi kardeşimize laf atmışsın, bak bu 2 oldu haberin olsun. Saygını bozma insanlara karşı ! Konuyu adam akıllı okumayıp bana boş beleş sallamışsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...