Yazılım ile ilgilenen arkadaşlar içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sizden bir tavsiye istiyorum ben unity c# alanında baya kendimi geliştirdim fakat bunla sınırlı kalmak
istemiyorum yanında birde c++ alanında geliştirmek istiyorum kendimi ancak yazın aşırı boş zamanım var
yani her saniyemi kodlamaya ayırabilirim c++ tüm dillerin temeli bildiğim kadarı ile ancak bu boş zamanımım
tamamını c++ ile geçirmek istemiyorum yanında birde java öğrensem nasıl olur sizce olurmu

kısaca : yazın aşırı boş zamanım var iki dili aynı anda öğrenebilirmiyim sizce

ama ağırlık verdiğim dil c++ olucak

birde bu diller birbirine benziyor benim gördüğüm kadarı ile c# tada if else sistemi vardı java'dada var c++'tada tabi bu çok temel bir sistem tüm kodlama dillerinde vardır bu if else ama ben zorluk çekmem diye tahmin ediyorum ama siz c++ veya java ile ilgilenenler daha iyi bilirsiniz
değişkenlerde gördüğüm kadarı ile aynı

birde zaten c# ile ilgilendiğim için temelim var yorum yazrken bunu göz önünde bulundurarak yazın

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
emeklemeden kosmaya calisirsan kendini bulacagin tek durum yuz ustu yere yapismak degilmidir sence ( emeklemeyi tercih et once )

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
emeklemeden kosmaya calisirsan kendini bulacagin tek durum yuz ustu yere yapismak degilmidir sence ( emeklemeyi tercih et once )
dostum aklımda bir kaç soru var
1-bunu yorum kasmak içinmi yazdın
2-okusaydın zaten emekleme aşamalırını çoktan geçtiğimi

anlardın sen daha yazımı okumuyorsun görmüyormusun orda c# ile temelim var diyorum bana emekleme aşamasındasın diyorsun tamam c# kolay bir dilde hiç bilmeyene göre baya bir şey biliyorum en azından

Üye
7 HİZMET YILI
ilk mesajimi sana yazmis biri olarak ve 1 aylik uye olarak sence post kasma pesindemiyim ? peki dedigin gibi olsun kosmaya devam et :)

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ilk mesajimi sana yazmis biri olarak ve 1 aylik uye olarak sence post kasma pesindemiyim ? peki dedigin gibi olsun kosmaya devam et :)
ya hayır yardım isityorum orda ya yazılımdan anlamadığın için orda c# temelim var dediğim halde emekleme aşamasında bile değilsin diyorsun yada yorum kasmak için diyorsundur ben şun an koştuğumuda söylemiyorum ama c# ta 2 yıllık bir tecrübem var unity konusunda artık başka dillerde öğrenmek istediğimi yazıyorum oraya

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pek zorlanacağını düşünmüyorum ama ben yine de ayrı ayrı öğrenmenden yanayım. Birbirine karıştırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...