Niyekiahh ahh.. o kadar güzel fikirle çöpe giden projelerden biri olacak buda görürsünüz
kardeşim bende onlarca güzel fikirle proje başlattım interneti kullanan herkes yapıyor zaten.... 10-20 gün max.. sonra gg oluyor fikirler projeler hevesinii kırmak gibi olmasın seninde böyle olcak
knk iddiasına girelimmi çöp olmuyacağınınkardeşim bende onlarca güzel fikirle proje başlattım interneti kullanan herkes yapıyor zaten.... 10-20 gün max.. sonra gg oluyor fikirler projeler hevesinii kırmak gibi olmasın seninde böyle olcak
her insan aynı değildir biz öyle boş insanlarla bu fikri başlatmadık yani temelimiz sağlam hepsi benim yakın arkadaşlarım diğer herkes gitse bile onlar kalırkardeşim bende onlarca güzel fikirle proje başlattım interneti kullanan herkes yapıyor zaten.... 10-20 gün max.. sonra gg oluyor fikirler projeler hevesinii kırmak gibi olmasın seninde böyle olcak
aylar sonra bu konuyu hortlatacağım. bende tutmasını isterimde ı ıknk iddiasına girelimmi çöp olmuyacağının
Post automatically merged:
her insan aynı değildir biz öyle boş insanlarla bu fikri başlatmadık yani temelimiz sağlam hepsi benim yakın arkadaşlarım diğer herkes gitse bile onlar kalır
eğer yazılımla ilgileniyorsan gel ordan konuşalım dc denaylar sonra bu konuyu hortlatacağım. bende tutmasını isterimde ı ı
o kadar vaktim yokeğer yazılımla ilgileniyorsan gel ordan konuşalım dc den
sen bilirsino kadar vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?