Yazilim ile ilgilenenler iceri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Selam arkadaslar yine ben öncellikle konu yanlis yerse uyari atmayin tasiyin konuyu sevinirim neyse konuya basliyalim
Arkadaslar biz @sugi ile bir karar aldik biz bir discord actik burada yazilim ile ilgilenenler kendilerine gelistirebilcek mesala ben vb.net de iyiyim ve c# ögrenmek istiyorsam oradakiler size c# ile ilgili yardim edebilcekler veya siz onlara yardim edebilceksinizi kisaca siz bildiklerinizi bize ögreticeksiniz biz de size ögreticiz discorda gelmek isteyen varsa özelden mesaj atsin atiyim dc yi buradan yasak sanirim

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
en son @sugi kardesim bana bir konuda yardim edecekti. Aradan bir gün geçtikten sonra beni heryerden engelledi. O yuzden sende fazla guvenme sugiye

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
:) ahh ahh.. o kadar güzel fikirle çöpe giden projelerden biri olacak buda görürsünüz

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim bende onlarca güzel fikirle proje başlattım interneti kullanan herkes yapıyor zaten.... 10-20 gün max.. sonra gg oluyor fikirler projeler hevesinii kırmak gibi olmasın seninde böyle olcak
knk iddiasına girelimmi çöp olmuyacağının
Post automatically merged:

kardeşim bende onlarca güzel fikirle proje başlattım interneti kullanan herkes yapıyor zaten.... 10-20 gün max.. sonra gg oluyor fikirler projeler hevesinii kırmak gibi olmasın seninde böyle olcak
her insan aynı değildir biz öyle boş insanlarla bu fikri başlatmadık yani temelimiz sağlam hepsi benim yakın arkadaşlarım diğer herkes gitse bile onlar kalır

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
knk iddiasına girelimmi çöp olmuyacağının
Post automatically merged:

her insan aynı değildir biz öyle boş insanlarla bu fikri başlatmadık yani temelimiz sağlam hepsi benim yakın arkadaşlarım diğer herkes gitse bile onlar kalır
aylar sonra bu konuyu hortlatacağım. bende tutmasını isterimde ı ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...